A-ha på turné

A-ha annonserer akustisk turné

Skal lage liveplate og DVD. 

TILBAKE PÅ VEIEN: 2017 blir et produktivt år for (fra venstre) Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar-Savoy. På plakaten står både akustisk turné, film og album. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TILBAKE PÅ VEIEN: 2017 blir et produktivt år for (fra venstre) Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar-Savoy. På plakaten står både akustisk turné, film og album. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 12 i dag annonserte A-ha i sosiale medier at de legger ut på veien i 2017 og 2018.

I tidsrommet 26.-30. juni skal Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar-Savoy gjøre en serie «intime opptredener», heter det på bandets Facebook-side.

Senere på året, i november, skal et akustisk livealbum og konsert-DVD fra junikonsertene slippes.

Tidlig i 2018 skal A-ha ta med seg det akustiske settet på turné igjen. Blant annet skal Stuttgart, Frankfurt, Hannover, Leipzig og Berlin besøkes i denne runden, skriver bandet på Twitter.

I vår gikk ryktene om brudd for bandet, etter at Morten Harket uttalte til en sveitsisk avis at det var over etter verdensturneen tidligere i år. Det avviste imidlertid Pål Waaktaar-Savoy i et intervju med A-magasinet.

A-ha er Norges mest suksessfulle popband gjennom tidene, med hengivne fans over hele verden, førsteplass på Billboard Hot 100 og over 100 millioner solgte singler og album kombinert.

På en pressekonferanse i april sa bandet at de trives sammen og er ferdig med farvel-turneer. Med dagens nyhet om nye A-ha-konserter og -utgivelser i 2017 og 2018 hersker det liten tvil om at det fortsatt stemmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer