A-ha på turné

A-ha annonserer akustisk turné

Skal lage liveplate og DVD. 

TILBAKE PÅ VEIEN: 2017 blir et produktivt år for (fra venstre) Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar-Savoy. På plakaten står både akustisk turné, film og album. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TILBAKE PÅ VEIEN: 2017 blir et produktivt år for (fra venstre) Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar-Savoy. På plakaten står både akustisk turné, film og album. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 12 i dag annonserte A-ha i sosiale medier at de legger ut på veien i 2017 og 2018.

I tidsrommet 26.-30. juni skal Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar-Savoy gjøre en serie «intime opptredener», heter det på bandets Facebook-side.

Senere på året, i november, skal et akustisk livealbum og konsert-DVD fra junikonsertene slippes.

Tidlig i 2018 skal A-ha ta med seg det akustiske settet på turné igjen. Blant annet skal Stuttgart, Frankfurt, Hannover, Leipzig og Berlin besøkes i denne runden, skriver bandet på Twitter.

I vår gikk ryktene om brudd for bandet, etter at Morten Harket uttalte til en sveitsisk avis at det var over etter verdensturneen tidligere i år. Det avviste imidlertid Pål Waaktaar-Savoy i et intervju med A-magasinet.

A-ha er Norges mest suksessfulle popband gjennom tidene, med hengivne fans over hele verden, førsteplass på Billboard Hot 100 og over 100 millioner solgte singler og album kombinert.

På en pressekonferanse i april sa bandet at de trives sammen og er ferdig med farvel-turneer. Med dagens nyhet om nye A-ha-konserter og -utgivelser i 2017 og 2018 hersker det liten tvil om at det fortsatt stemmer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.