GIR SEG: I høst kunngjorde Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy at de spiller sine siste konserter sammen i 2010. I oktober vil de for første gang framføre hele gjennombruddsalbumet «Hunting High And Low» . Foto: Krister Sørbø
GIR SEG: I høst kunngjorde Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy at de spiller sine siste konserter sammen i 2010. I oktober vil de for første gang framføre hele gjennombruddsalbumet «Hunting High And Low» . Foto: Krister SørbøVis mer

A-ha holder historisk konsert i London

Spiller hele gjennombruddsalbumet.

||| A-ha kunngjorde i dag at de markerer 25-årsjubileet til gjennombruddsalbumet «Hunting High And Low» ved å framføre albumet i sin helhet for aller første gang.

Den historiske A-ha-konserten finner sted i Royal Albert Hall i London fredag 8. oktober 2010, skriver bandet i en pressemelding.

Konserten i Royal Albert Hall blir en del av A-ha?s avskjedsturné «Ending on a High Note». Bandet er for tida er i USA og kommer til Norge i august.

Etter en over 25 år lang karriere, med over 35 millioner solgte album og 15 topp 10-singler bare i Storbritannia, kunngiorde Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktaar-Savoy i høst at de skal spille sine siste konserter sammen i 2010.

Selve 25-årsjubileet for «Hunting High & Low» blir markert 12. juli 2010, med Rhino Records' utgivelse av en deluxe-versjon av albumet, som er utvidet til to disker.

Albumet inkluderer den opprinnelige singelversjonen av «Take On Me» og en tidlig demoversjon av samme sang som heter «Lesson One», demoer av «The Sun Always Shines On T.V.», «Train Of Thought», «Hunting High and Low» og den populære b-siden «Driftwood».