A-ha legger ut på verdensturné

Det verdenskjente bandet stopper innom flere norske byer for å holde konsert.

A-HA: Det norske bandet A-ha består av Paul Waktaar-Savoy, Morten Harket og Magne Furuholmen. Nå legger de ut på verdensturné. Foto: Stian Andersen
A-HA: Det norske bandet A-ha består av Paul Waktaar-Savoy, Morten Harket og Magne Furuholmen. Nå legger de ut på verdensturné. Foto: Stian Andersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det norske, verdenskjente bandet a-ha utvider sitt 35-års jubileum til å bli en full verdensturné. Det inkluderer hele fem konserter i hjemlandet.

Turneen, som har fått navnet «Hunting High and Low», starter opp i Dublin om noen få uker. Deretter legger bandet ut på en global reise, med stoppesteder i alle verdensdeler, ifølge en pressemelding.

Fem konserter i Norge

Da A-has turné først ble annonsert i mars i år, var det opprinnelig bare Trondheim som skulle få besøk av 80-tallsidolene. Nå er imidlertid turnélista blitt utvidet, og hele fem konserter er blitt satt opp her til lands.

Nå står både Bodø, Trondheim og Stavanger på bandets konsertplan. I tillegg er det satt opp to konserter i Oslo Spektrum.

I turneen «Hunting High and Low Live» går Morten Harket, Paul Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen tilbake til albumet som definerte dem som band, og som startet den elleville suksessen.

- Å spille inn «Hunting High and Low» var et så definerende øyeblikk og en så spennende tid i vår karriere og felles samarbeid, så å gjenoppdage dette verket nå, 35 år seinere, føles som inspirasjon i stedet for forpliktelse. Jeg trenger bare å børste litt støv av de gamle synthene, sier Magne Furuholmen i en pressemelding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer