A-ha legger ut på verdensturné

Det verdenskjente bandet stopper innom flere norske byer for å holde konsert.

A-HA: Det norske bandet A-ha består av Paul Waktaar-Savoy, Morten Harket og Magne Furuholmen. Nå legger de ut på verdensturné. Foto: Stian Andersen
A-HA: Det norske bandet A-ha består av Paul Waktaar-Savoy, Morten Harket og Magne Furuholmen. Nå legger de ut på verdensturné. Foto: Stian Andersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det norske, verdenskjente bandet a-ha utvider sitt 35-års jubileum til å bli en full verdensturné. Det inkluderer hele fem konserter i hjemlandet.

Turneen, som har fått navnet «Hunting High and Low», starter opp i Dublin om noen få uker. Deretter legger bandet ut på en global reise, med stoppesteder i alle verdensdeler, ifølge en pressemelding.

Fem konserter i Norge

Da A-has turné først ble annonsert i mars i år, var det opprinnelig bare Trondheim som skulle få besøk av 80-tallsidolene. Nå er imidlertid turnélista blitt utvidet, og hele fem konserter er blitt satt opp her til lands.

Nå står både Bodø, Trondheim og Stavanger på bandets konsertplan. I tillegg er det satt opp to konserter i Oslo Spektrum.

I turneen «Hunting High and Low Live» går Morten Harket, Paul Waaktaar-Savoy og Magne Furuholmen tilbake til albumet som definerte dem som band, og som startet den elleville suksessen.

- Å spille inn «Hunting High and Low» var et så definerende øyeblikk og en så spennende tid i vår karriere og felles samarbeid, så å gjenoppdage dette verket nå, 35 år seinere, føles som inspirasjon i stedet for forpliktelse. Jeg trenger bare å børste litt støv av de gamle synthene, sier Magne Furuholmen i en pressemelding.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.