A-ha-Magne produserer debutanter

Sjekket ut hjertebarnet på Bylarm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Harrys Gym på MySpace

(Dagbladet.no): I går dukket Magne Furuholmen opp på Bylarm-konserten til Oslo-bandet Harrys Gym. Det var ikke tilfeldig - Furuholmen har nemlig vært medprodusent på bandets debutalbum.

- Ja, jeg er her fordi jeg har produsert plata deres, sa en ellers lite snakkesalig Furuholmen til Dagbladet.no i går kveld.

Skiva er nå ferdig innspilt etter tre intense måneder i London.

- Vi skulle egentlig være i studio i én uke, men endte opp med å bli der mye lenger. Magne har vært medprodusent og veiviser, forteller bandets trommeslager Bjarne Stensli til Dagbladet.no.

Taus om plateselskap

At Furuholmen engasjerer seg så sterkt i et annet band er uvanlig, men Harrys Gym har vært på godfot med musikeren lenge. Medlemmene i bandet spilte tidligere i Dharma, som Furuholmen ville involvere i sitt soloprosjekt.

- Han likte veldig godt (gitarist og vokalist) Anne Lise Førkedals låter og måte å synge på. Det har selvfølgelig hjulpet oss veldig at han jobber med oss, for Furuholmen er en mann som kan alt om bransjen. Han har mange fantastiske historier å fortelle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer