a-ha redigeres bort

Den amerikanske tv-giganten Fox vil fjerne a-ha. Når kanalen sender et 80 minutter langt opptak fra Nobelkonserten førstkommende søndag, er a-has comeback-opptreden fra Oslo Spektrum redigert bort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

a-ha valgte Nobelkonserten som comeback-arena for å nå publikum over hele verden, men nå blir ikke bandets opptreden vist for verdens største platekjøpende publikum.

Fox prioriterer etter all sannsynlighet operasanger Willard White framfor de norske 80-tallsheltene, opplyste produsent Mike Mathis i går.

Danket ut

- Er ikke a-ha kjente nok for dagens amerikanere? - Jo, jeg tror fortsatt mange amerikanere husker a-ha. Men vi må tenke på miksen. Baryton Willard White er eneste amerikaner i programmet, og vi synes det er viktigere å få med ham enn a-ha.

Nobelshowet sendes i beste sendetid på Fox Family søndag 20. desember. De andre artistene som får plass i showet er engelske Phil Collins, irske Cranberries, spanske Enrique Iglesias og de to kanadiske superstjernene Shania Twain og Alanis Morissette. I går tydet alt på at Fox ville velge White framfor Harket & co. Endelig avgjørelse tas fredag eller lørdag.

Gir ikke opp

a-has norske manager Erling Johannessen mener Fox tabber seg ut

- Dette virker som en ekstremt dårlig vurdering. Særlig med tanke på den strålende opptredenen a-ha gjorde under Nobelshowet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer