A-ha rett inn på britisk topp ti

Nykommer med «Analogue (All I want) i går.

(Dagbladet.no): Den offisielle, britiske singellista ble publisert søndag, og for første gang på 18 år er a-ha med blant topp ti. Singelen «Analogue (All I want)» ble sluppet for salg i Storbritannia i går og suste rett inn på tiende plass i går.

I forrige uke kapret singelen en sterk 9.plass på radiolista, men nå er den altså også inne på de offisielle salgslistene.

- Det er vi strålende fornøyd med. A-has britiske selskap har jobbet veldig godt, og bandet har selv brukt mye tid i Storbritannia, sier markedssjef i plateselskapet Universal, Morten Jensen, til Dagbladet.no, og legger til:

- Så at det gir uttelling er fantastiske nyheter.

Utsolgt

A-ha hadde en plass på singellista i 2000 med «Summer Moved On», men den gangen nådde de ikke høyere opp enn en 33.plass. Forrige gang de var inne på topp ti var med «Stay on these roads» i 1988.

Men nå er altså Morten, Paul og Magne tilbake der det hele startet.

«Analogue (All I Want)» er som kjent første singel fra A-ha i Storbritannia og er allerede blitt den niende mest spilte låta på engelsk radio.

Singelen vil være i salg i Norge mandag 30. januar. A-ha annonserte fredag en ny konsert i London 2. februar i Sheperds Bush og konserten var fysisk utsolgt allerede to dager senere.

I STORFORM: A-ha er tilbake der de slapp - og inne på den britiske topp ti-lista.
I STORFORM: A-ha er tilbake der de slapp - og inne på den britiske topp ti-lista. Vis mer

A-ha er den sterkeste nykommeren på lista denne uka, foran Pharrell Williams\' «Angel» på 18. plass. Albumet «Analogue» går inn på 24. plass på albumlista, foran storheter som Robbie Williams og Pussycat Dolls.

Bandet selv gir ikke intervju nå, ifølge promoansvarlig for bandet, Peter Moi Bubresko.