A-ha spiller for Tarantino på «Jonathan Ross»

Utsetter albumslipp i Storbritannia for å spille foran 3,7 millioner tv-seere.

«FRIDAY NIGHT WITH JONATHAN ROSS»:  A-ha skal spille på Storbritannias mest populære talkshow. I samme program skal også Quentin Tarantino og Denzel Washington være gjester. Foto: Foto: Gorm K. Gaare / EUP- IMAGES
«FRIDAY NIGHT WITH JONATHAN ROSS»: A-ha skal spille på Storbritannias mest populære talkshow. I samme program skal også Quentin Tarantino og Denzel Washington være gjester. Foto: Foto: Gorm K. Gaare / EUP- IMAGES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): A-ha gikk i slutten av juni til topps i Tyskland med det nye albumet «Foot of the Mountain». Nå står Storbritannia for tur.

Albumet skulle i utgangspunktet komme ut på det engelske markedet den 13. juli, men slippet er nå forskjøvet med to uker.

Utsetter albumslippGrunnen til det er at a-ha skal gjøre en opptreden på talkshowkongen Jonathan Ross sitt fredagsshow på BBC den 24. juli.

Det bekrefter bandets manager, Harald Wiik, overfor Dagbladet.

- Dette er så stort at vi måtte omrokkere på hele promoteringsplanen vår. De ville ha eksklusivitet gjennom at dette blir den første tv-opptredenen a-ha gjør i Storbritannia i sommer, noe som er standard med alle gjestene de har. Og da var det best for oss å legge albumslippet opp mot dette, sier a-ha-manageren.

Oscar-vinnereOg det er ikke hvem som helst som sitter i sofaen og hører på når a-ha skal spille to låter for det engelske publikummet.

Oscar-vinnerne Quentin Tarantino og Denzel Washington er også gjester på samme program. Men om Morten Harket vil prøve å selge inn a-ha-låter til Tarantinos neste filmprosjekter vites imidlertid ikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer