A-ha spiller sammen igjen

Gjenforenes til sommeren.

SPILLER SAMMEN IGJEN: Fire år etter at de annonserte at de ga seg for godt, gjenforenes a-ha på scenen de spilte på i 1991. Her fra avskjedskonserten de holdt i Oslo Spektrum for nøyaktig fire år siden. Foto: Lars Eivind Bones
SPILLER SAMMEN IGJEN: Fire år etter at de annonserte at de ga seg for godt, gjenforenes a-ha på scenen de spilte på i 1991. Her fra avskjedskonserten de holdt i Oslo Spektrum for nøyaktig fire år siden. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske supergruppa a-ha gjenforenes til sommeren. Fire år etter at de annonserte at de ga seg for godt, gjenforenes de på scenen de spilte på i 1991.

Da spilte de på den verdensberømte musikkfestivalen Rock In Rio.

Til sommeren gjenforenes de på samme scene for å feire både festivalens og bandets 30-årsjubileum i 2015, opplyser Universal i en pressemelding.

- Det var rett og slett umulig for oss å si nei til å feire festivalens 30-årsjubileum, forklarer Magne Furuholmen og fortsetter;

- Særlig fordi det sammenfaller med vårt eget 30-årsjubileum. Jeg innbiller meg at det må være som å få vite at 1000-årsbølgen nærmer seg stranda. Selv om du er pensjonert surfer må du bare børste støvet av brettet og kaste deg uti vannet, sier Furuholmen i pressemeldingen.

Stor suksess Da de sist spilte på scenen satte de verdensrekord i antall solgte billetter til en konsert.

- Brasil har en helt spesiell plass i våre hjerter, og det er helt tydelig gjensidig, sier han. Magne Furuholmen, Paul Waaktaar-Savoy og Morten Harket gjorde stor suksess sammen fra de dannet bandet i 1982 og frem til de ga seg for godt i 2009. - Den store konserten på Maracanã stadion i 1991 er et av de absolutte høydepunktene i a-has karriere,» sier Magne Furuholmen. Sjansen til å spille i Rio igjen i 2015, var derfor et tilbud bandet ikke kunne avslå.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer