a-ha til Ullevaal

8. juni spiller a-ha på Ullevaal Stadion. Se sommerens store festivaloversikt.

Bandet bekrefter på sin offisielle nettside at de skal spille på hovedstadens fotballarena 8. juni. Lørdag legges billettene ut for salg, men allerede i dag kan du sikre deg billetter via bandets hjemmeside.

Ullevaal som konsertarena har plass til 25000 tilskuere, og dette er første gang det spilles en konsert på stadionet. Konserten arrangeres i samarbeid med Norges Fotballforbund. Flere andre band skal også opptre på Ullevaal, men det er foreløpig ikke kjent hvilke band det er snakk om.

- Det har alltid vært vår barndomsdrøm å spille på Ullevaal, sier Magne Furuholmen.

- Og dette er den eneste måten vi kan få oppfylt denne drømmen på, sier han med et smil.

Kun to band på Quart?

Musikkfestivalene rundt i Europa lanserer stadig nye band til årets festivaler, men det har vært stille fra Kristiansand i vinter. Så langt har hjemmesida til Quart'n kun bekreftet at norske Turbonegro kommer. På debattsidene her på Dagbladet.no har imidlertid Toffen Gundersen skrevet at også Millincolin kommer. Han melder også at han jobber med band som Muse og The White Stripes.

Roskildefestivalen i Danmark har derimot begynt å fylle opp lista med både små og store band. The Chemical Brothers, Rammstein, Garbage og Red Hot Chili Peppers har meldt sin ankomst, og også norske Kaizers Orchestra er invitert. Se resten av den foreløpige bandlista her.

Hultsfred i Sverige har allerede spikret over 30 band til sommerens festival. Blant de største navnene er New Order, The Chemical Brothers og Rammstein. Turbonegro skal også spille på Hultsfred, og det samme skal Röyksopp. På hjemmesida til festivalen kan du følge artistlista etter hvert som den oppdateres.

Fortell Toffen hvem du vil se på Quarten i sommer.

PÅ SCENEN IGJEN: For et år siden fylte a-ha Vallhall to dager på rad. I juni er målet å fylle Ullevaal stadion med 25000 fans.
HOT: Red Hot Chili Peppers overrasker ofte med sitt sceneantrekk, ikke minst bassist Flea som her valgte å stille uten.