35 årsjubileum for «Take On Me»:

A-ha tilbake på turné

Skal bare spille én konsert i Norge.

VERDENSTURNÉ: A-ha legger ut på del to av sin verdensturné i 2020. Her fra en konsert i Oslo Spektrum i fjor.
F.v. Magne Furuholmen, Morten Harket og Pål Waaktaar Savoy.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix
VERDENSTURNÉ: A-ha legger ut på del to av sin verdensturné i 2020. Her fra en konsert i Oslo Spektrum i fjor. F.v. Magne Furuholmen, Morten Harket og Pål Waaktaar Savoy. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Til neste år legger den norske popsuksessen a-ha ut på den andre delen av verdensturneen som markerer 35-årsjubileet til låta «Take On Me».

I en pressemelding skriver konsertarrangør Livesentralen at første konsert skal holdes 7. februar 2020 i Trondheims nye storstue, Trondheim Spektrum. Dette blir den eneste konserten bandet holder i Norge.

Låter fra debutalbumet

På turneen skal bandet blant annet spille hele sitt debutalbum «Hunting High and Low», med blant annet deres største hit «Take On Me» som toppet listene i om lag 30 land. Det var også dette albumet trioen, bestående av Morten Harket, Magne Furuholmen og Pål Waaktaar Savoy, spilte under turneen i 2010.

I pressemeldingen forteller Savoy at de gleder seg til å spille låtene igjen.

- Det er ikke en sang på det albumet som vi ikke ser fram til å spille live. Vi hadde gjort ganske mange versjoner av sangene før vi spilte inn selve albumet, og de inneholder alle godbiter og kule ideer som vil være fint å innlemme i det nye showet, sier han.

Magne Furuholmen sier han må børste støv av de gamle synthene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer