a-ha

a-ha-feberen herjer i Norge. Riften om billettene til konserten i Valhall 24. mars har vært så enorm at det blir ekstrakonsert dagen etter.

Mandag ble det lagt ut 12000 billetter til a-ha-konserten i Vålerengas nye fotballhall i Oslo. To dager og en vanvittig pågang seinere bestemte arrangøren seg for å sette opp en ekstrakonsert 25. mars, også da med Briskeby som gjester.

Dermed får 24000 mennesker muligheten til å oppleve a-ha live i Norge.

28 nasjoner

Men det er ikke bare nordmenn som gjerne vil oppleve a-ha live på hjemmebane. Arrangøren forteller om billettkjøpere fra blant annet Japan og Tyskland, mens a-ha selv på sine hjemmesider opplyser at folk fra 28 nasjoner har meldt sin ankomst til Norge den siste helga i mars.

a-ha får æren av å innvie Nordens største innendørs fotballhall, Valhall, som ligger ved siden av Valle Hovin stadion i Oslo.

Selv om a-has comebackalbum «Minor Earth/Major Sky» fikk til dels lunkne kritikker og har opplevd et moderat salg, har a-ha vist seg som et ettertraktet live-band.

«Årets comeback»

Nylig fikk de prisen for årets comeback fra en tysk tv-kanal, og guttas turné i Japan og Tyskland har fått kjempekritikker.

«a-ha gjenoppsto med stil, kraft og kongeaura i går kveld. Det var nesten uvirkelig,» skrev Dagbladets anmelder etter konserten i Hamburg, og ga terningkast seks.

Billettsalget til ekstrakonserten starter mandag.

<B>EKSTRA:</B> a-ha har sagt ja til ekstrakonsert i Oslo i mars.