A' Lene på toppen

KØBENHAVN (Dagbladet): Hun har danka ut Spice Girls, drukket coctails med Metallica, vært nummer én i over tredve land og tjent millioner av danske kroner. Men nå vil den norske pop-prinsessen Lene Nystrøm (24) bare hjem til mamma og pappa i Tønsberg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Noen år blir litt bedre enn forventa, kan man si. Da 1997 starta var Lene Nystrøm ei totalt ukjent jente som akkurat hadde gått i studio sammen med den danske dance-gruppa Aqua.

- Målet var å selge 50 000 singler. Nå har vi passert ti millioner solgte plater på verdensbasis. Sier Lene Nystrøm. Og får det til å høres ut som en helt dagligdags ting at hun er blitt Norges største internasjonale popstjerne siden a-ha.

Militær disiplin

- Jeg har opplevd mer på dette ene året enn det andre mennesker opplever på ti år, melder Aqua-Lene fra sitt nye «hjem» på SAS Radisson Royal hotell i København. Og det er liten grunn til å motsi utsagnet. De siste månedene har det tatt fullstendig av for Aqua. Status per i dag:

 6,31 millioner solgte av albumet «Aquarium». Fire millioner solgte singler. Gull og platinaplate i 28 land for albumet. «Barbie Girl» nummer én i over 30 land.

Lenes resept på å takle hurlumheiet er det ekte norsk fornuft over.

- Det første jeg gjør når jeg står opp om morgenen er å ta armhevinger. Jeg tar 30 stykker hver morra. Men jeg klarer bare ti på knokene. Det irriterer meg litt. Uansett, det er viktig å være på topp. Og det er unektelig noe litt militært over denne livsstilen. Man har sine oberster rundt seg til enhver tid som forteller hva man skal gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer