Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

A-pressen 123 mill i pluss

Men inntektene fra TV2 sviktet.

A-pressen fikk et resultat før skatt på 123 millioner kroner i fjor, og det er oppgang på 8 millioner fra året før. Men de fikk samtidig mindre inntekt fra TV 2 Gruppen enn året før.

Driftsinntektene til A-pressen ble på 2,67 milliarder kroner, mot 2,44 milliarder i 2003. A-pressen fikk i løpet av fjoråret et driftsresultat på 131 millioner. Det var opp fra 95 millioner på samme tid i fjor og det beste driftsresultatet konsernet noen gang har hatt.

- Dette er bedre enn vi trodde ved inngangen til 2004, sier konsernsjef Alf Hildrum i en kommentar.

A-pressens resultatandel fra TV 2 Gruppen var 20 millioner kroner lavere enn året før. TV 2 Gruppen fikk et resultat før skatt på 145 millioner kroner, og det er en nedgang på 55 millioner i forhold til 2003.

Eierskapet i Kanal 24 belaster TV 2s regnskap med 121 millioner, mens salget av TVNorge ga en gevinst på 83 millioner.

Det samlede opplaget til A-pressen ble i fjor redusert med 0,5 prosent. Men samtidig økte annonseinntektene og opplagsinntektene noe. Det er lokal-TV som har hatt den høyeste veksten i annonseinntektene. (©NTB)