- Å spille i film utvikler meg

Beyoncé (21), superstjerne og Destiny's Childs mor, starter nå innspillingen av en ny Pink Panther-film i New York.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW York (Dagbladet): - Det er litt underlig for meg å skulle spille popstjerne, men jeg er glad for all ny erfaring jeg får, sier Beyoncé til Dagbladet.

Hun er akkurat ferdig med en lang turné rundt i USA da Dagbladet treffer henne i New York.

- Turné er alltid spennende og fylt med uventede opplevelser. Plutselig står man der uten lyd i mikrofonen eller må halte av scenen fordi hælen på en sko er brukket, forteller Beyoncé.

På listene

Jenta fra Houston er en av USAs mest etablerte popartister. Hennes siste CD, «Dangerously in Love», er stadig på listene, og sammen med Destiny's Child har hun solgt mer enn 33 millioner album verden over.

For tre år siden var Beyoncé, med etternavnet Knowles, den første afroamerikanske kvinnen som ble kåret til årets poplåtskriver.

- Nå skal du spille i den nye Pink Panther-filmen. Hvorfor?

- Dette er Pink Panther for det 21. århundret. Manuskriptet er vanvittig morsomt, og rollene er besatt av talentfulle mennesker som Kevin Kline og Steve Martin. Regissøren Shawn Levy («Cheaper by the Dozen») er utrolig inspirerende. Å få spille i en slik sammenheng er lærerikt og utviklende for meg.

- Du er ung, hadde du hørt om Pink Panther ?

- Ja, jeg kjente tegneseriefiguren, men jeg hadde ikke sett filmene. Moren min hadde sett dem og fikk meg interessert, forteller Beyoncé.

Fransk

Pink Panther i ny utgave er ikke klar for markedet før sommeren 2005. Men hovedrolleinnehaver Steve Martin er allerede klar med fransk aksent, og Kevin Kline er rede til å tilbringe mest mulig tid i Paris.

Beyoncé skal spille en popstjerne som er mistenkt for et mord på en berømt fotballtrener og tyveriet av hans rosa diamantring - med navnet Pink Panther.

- Jeg gleder meg og får kanskje lært noen ord fransk på veien, sier Beyoncé.

Hun er en av stjernene som aldri blir fotografert uten å være stylet til det. I dag er en av de dagene. Klokka er bare ti om morgenen, men Beyoncè er iført gyllen aftenkjole med høye sko og kandelabrer i ørene. To assistenter passer på at hår, sminke og utringning er i orden hele tida, mens overivrige fotografer slåss om å få ta bilder av henne.

FILMKLAR: Beyoncé Knowles skal spille popstjerne på film.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer