Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Å være motstandsmann i Paris var ikke ufarlig

Opplev selv i «Saboteur», ukas Spillklubb-premie.

||| Denne ukas premie i Dagbladets Spillklubb er actionspillet «Saboteur», der du spiller motstandsmannen og racerbilsjåføren Sean Devlin i et okkupert Paris under annen verdenskrig.

Vi har 30 eksemplarer å gi bort til klubbens medlemmer.

I den sms-baserte Spillklubben kan du vinne spennende spillpremier hver fredag. Du melder deg inn ved å sende kodeord SPILLKLUBB til 2400.

Når du er medlem, vil du hver fredag motta en melding - og de første som svarer riktig på denne meldingen etter et angitt tidspunkt blir premiert. Vinnerne vil bli kontaktet, og kan da velge om de vil ha spillet til PS3 eller Xbox 360.

Å motta disse fredagsmeldingene koster fem kroner per stykk. Utover disse kan du også motta opptil to gratismeldinger i måneden med spillrelaterte tilbud og utdelinger.

Det vil altså aldri koste mer enn maks 20 kroner i måneden å være medlem av Dagbladets Spillklubb. For mer info, se db.no/spillklubb.

Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media