Zahid Ali

- Å være på tv er som å røyke heroin

Komikeren fulgte kjærligheten, flyttet til Horten og ble familiefar.

I OLE IVARS FOTSPOR: Zahid Ali er kjent for å være en av landets ledende komikere med utpreget improvisajonsevne og frekk humor. Nå vil han bli danseband-stjerne, og får hjelp av Ole Ivars. - Låta «Nei, så norsk du er blitt» er blitt en Youtube-hit, sier han. Foto: Anders Grønneberg
I OLE IVARS FOTSPOR: Zahid Ali er kjent for å være en av landets ledende komikere med utpreget improvisajonsevne og frekk humor. Nå vil han bli danseband-stjerne, og får hjelp av Ole Ivars. - Låta «Nei, så norsk du er blitt» er blitt en Youtube-hit, sier han. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert

HORTEN (Dagbladet): - Du trenger ikke å betale, gjør som jeg - du legger bare en lapp med klokkeslett i frontruta. Å parkere i Horten er ikke som i Oslo, sier Zahid Ali (42).

Rikskomikeren og «gæren-pakistaneren» er som vi husker ham - høy og mørk, vakker og mystisk - som da han frekventerte tv og mediene ukentlig.

Men det er tilbake i 2012.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer