A1 og Ferry til Nobelkonserten

Det nye guttebandet A1 med norske Christian Ingebrigtsen får en pangstart når de lanserer sin debutplate: De får opptre på Nobelkonserten som sees av flere millioner. Dessuten er det klart at Bryan Ferry kommer.

I går kom de siste artistbrikkene til årets Nobelkonsert på plass. Det betyr at Sting, Tina Turner, The Corrs, Bryan Ferry, A1, Denyce Graves, Ladysmith Black Mambazo, Ismael Lo, Secret Garden og Ole Edvard Antonsen med kringkastingsorkesteret vil være med å hylle Leger Uten Grenser i Oslo Spektrum 11. desember.

Claus Wiese programleder

Vert for arrangementet, som også vil sendes samme kveld på NRKø1, er Claus Wiese, mens den internasjonale verten foreløpig ikke er klar.

Fornøyd

- Vi er svært fornøyd med å få samlet så mange store artister. Vi synes selvsagt det er ekstra artig at vi har med A1, som ser ut til å bli et av de kommende store guttebanda, sier daglig leder i IMG, Jan Ove Nyhus, til Dagbladet.

A1 kommer med sin singel «Everytime» 6. desember, mens plata får Europa-lansering i slutten av januar.

Det er også klart at Sting, superbestemor Turner og The Corrs vil framføre tre låter hver på konserten, som flere hundre millioner mennesker kan se.

5700 mennesker kan se konserten live i Spektrum, og det er fortsatt billetter igjen til fredsprisfesten.

SJARMERTE: Synnøve Svabø sjarmerte Bryan Ferry da han var i Norge sist gang.