A1s gullplate kan bli din

A1 har solgt til gull i Norge, 25000 mennesker har kjøpt albumet «The A List». Men gutta beholder ikke gullplata selv, den skal auksjoneres bort til inntekt for Frelsesarmeen. Høyeste bud er på 25.000 kroner.

Stadig flere A1-fans sender inn bud for å sikre seg den signerte gullplata til guttebandet. I går kveld la Åge Løvlien inn et bud på 25.000 kroner.

- Jeg vet ingenting om dem eller plata siden jeg har jobbet i utlandet de siste 10 år, men jeg vet at pengene går til en god sak. Kanskje jeg ikke kjøper julegaver til noen annen i år, men det er ok, skriver Åge Løvlien.

Mandag la Rita Johansen inn bud på 15.000 kroner.

- Den bare må bli min, sier Johansen.

Pengene går til Frelsesarmeen.

Her er budrunden:

Jannicke Kristiansen bød 2000 kroner for gullplata til A1: - Jeg bare må ha den, sier Brønnøysund-jenta.

Så kom Bjørnar Halvorsen med et bud på 3000 kroner. Men hans bud holdt ikke lenge. Deretter sa Geir Svalbjørg fra Bø at han vil betale 10.000 kroner for gullobjektet. Nå har Leif Georg Mathisen kommet på banen.

- Jeg byr 10 500 kr, den må bare bli min, uttaler Leif Georg på mail.

Men skal plata bli din Leif Georg, må du høyne budet ditt. Geir Svalbjørg har nemlig gleden av å høyne budet til 11 000. Det samme byr Nils Gerhard Nilsen.

To bud på 11 000 går ikke, så Geir Svalbjørg la på til 12 000.

Følg budgivinga på Dagbladet.no!

Auksjonen foregår på Dagbladet.no og der kan du legge inn ditt bud på gullplata, som selvsagt er signert av Christian, Mark, Paul og Ben.

Auksjonen varer fram til lille julaften klokka 12, og den som har det høyeste budet da kan henge plata på veggen hjemme. Send inn ditt bud til kultur@dagbladet.no.

<B>JULEGAVE:</B> Denne gullplata kan bli din, hvis du byr på den. Inntektene fra auksjonen går til Frelsesarmeen.