Abba-Björn: - Ser ingen legende i speilet

Björn Ulvaeus (71) er fortsatt ikke komfortabel med legende-stempelet.

I KULISSENE: ABBA-musiker og komponist Bjørn Ulvaeus sitter midt i kulissene til «Mamma Mia! The Party». Hans siste prosjekt er en  knallsuksess, og nå vil han ta oppsetningen ut i verden. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD
I KULISSENE: ABBA-musiker og komponist Bjørn Ulvaeus sitter midt i kulissene til «Mamma Mia! The Party». Hans siste prosjekt er en knallsuksess, og nå vil han ta oppsetningen ut i verden. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

[teaser][/teaser]STOCKHOLM (Dagbladet): - Altså, når jeg ser meg selv i speilet hver morgen ser jeg virkelig ingen legende, sier den verdensberømte musikeren, Björn Ulvaeus (71), til Dagbladet og ler.

- Men jeg skjønner at folk velger å bruke det uttrykket. Salgstall og popularitet forteller jo sin egen historie, fortsetter han.

Travel mann

Verdens- og kassasuksessen Abba har siden gjennombruddet i 1974 solgt rundt 380 millioner album, og 55 millioner mennesker skal ha sett musikalen «Mamma Mia».

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer