ABBA-gull til norske fans

I ukevis har plateselskapet Universal annonsert tungt på MTV for samleboksen «ABBA Gold». Men norske fans har blitt snytt for godbiten.

I plateselskapet Universals Insight-avdeling beklager man at norske ABBA-fans til nå ikke har kunnet bestille samleboksen gjennom MTVs TV-shopping.

- Problemet vårt er at TV2 la ned TV-Torget for et par måneder siden. Dermed har vi ikke hatt noen til å ta seg av bestillinger og utsendelse av samleboksene, forklarer Børre Brenne i Universal.

«Nej, tyvärr»

Brenne vedgår at plateselskapet har hatt «en viss pågang» fra hardbarka ABBA-tilbedere, unge og gamle, som er fortvilte over at samleboksen i Norden bare har vært tilgjengelig i Sverige, Danmark og Finland. Når norske fans har forsøkt å bestille samleboksen gjennom den svenske leverandøren, har de fått «nej, tyvärr».

Kommer nå

- Vi har oppfordret de mest ivrige CD-bokskjøperne om å ringe selskapet som tar seg av bestillinger i Holland. De har sendt plater til Norge.

Trøsten for Abba-fansen er at Universal Music har tatt problemet på alvor. Om ei uke eller to lover Brenne at annonsekampanjen for den ettertraktede CD-samlinga med ABBA-låter blir annonsert på TV3. Den skal distribueres gjennom det samme selskapet som Universal Insight i Sverige samarbeider med.