Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Abelaktig for Armeen

STAVANGER (Dagbladet): Morten Abel spilte liv i kalde popføtter og penger i Frelsesarmeens bøsser under konserten i Stavanger sentrum i går ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det har sin sjarm å spille på denne måten. Det får liksom litt garasjepreg over seg. Og så møter du publikum på en helt annen måte. Alt blir litt mer avslappet og trivelig, sier Morten Abel til Dagbladet.

Fretex-kunde

Selv har han et nært og langt forhold til Frelsesarmeen, både musikalsk: sammen med September When og som soloartist, og som privatperson: på jakt etter billige klær.

- Jeg har vært god kunde hos Fretex, for å si det sånn, flirer Morten Abel, som i går spilte inn nesten 12000 kroner for Frelsesarmeen.

- Folk er flinke til å gi, sier slumsøster Edith Fuglestein Jeppesen i Frelsesarmeen.

- Det er mye skjult fattigdom i Norge i dag, mange som sliter med å skaffe seg mat og klær, så disse pengene kommer godt med, sier hun.

[email protected]

POPSOLDAT: En Morten Abel i storform gjøglet, spilte og sang til inntekt for Frelsesarmeen i Stavanger i går.Foto: ERLING HÆGELAND
Hele Norges coronakart