- Abortvalget er fortsatt et tabu

Thea Sofie Loch Næss (22) konfronterte moren da hun skulle gjøre sin hittil mest personlige rolle i serien «Hjerteslag».

Vanskelig valg: I «Hjerteslag» blir Thea Sofie Loch Næss i rollen som Mio gravid etter en one night stand. Hva skal hun gjøre? Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet
Vanskelig valg: I «Hjerteslag» blir Thea Sofie Loch Næss i rollen som Mio gravid etter en one night stand. Hva skal hun gjøre? Foto: Kristian Ridder-Nielsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er farens golden retriever Violet som leder an når Thea Sofie Loch Næss velter inn døra med et stort smil. Violet romsterer rundt og finner en lekekamerat i en annen hund ved navn Jackson. Dermed kan Loch Næss lande i sofaen til Anti, produksjonsselskapet bak «Hjerteslag».

Hun bor bare noen steinkast unna. Men Loch Næss har de siste par åra tilbrakt vel så mye tid i Los Angeles, Budapest og den kaliforniske ørkenen som hun har gjort med kjæresten hjemme på Grünerløkka.

Gjennombruddet kom som 16-åring i den norske spillefilmen «Natt til 17.» Da hun i en alder av 21 spilte Skade i sesong tre av Netflix-serien «The Last Kingdom», sendte det henne til toppen av filmdatabasen IMDbs stjerneliste.

Nå er Loch Næss aktuell som Mio i «Hjerteslag» på TV 2 Sumo. Ungjenta blir gravid etter en one night stand, og har 12 uker på seg til å avgjøre om hun skal beholde barnet eller ta abort.

- Jeg har alltid hatt lyst på en rolle som ung mor for å forstå bedre hva min egen mor gikk gjennom og de valgene hun tok.

Loch Næss ble født like etter at moren hennes hadde fylt 18. Faren var 24.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer