Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Abrahamsen, Aase Foss

Bibliografi:

  • Fjerde symfoni (roman) 1999
  • Ingenmannsland (noveller) 1996
  • Drømmer som skremmer (ungdomsbok) 1995
  • Ingen vet (noveller) 1994
  • Timian Love (ungdomsbok) 1993
  • Glad i deg (ungdomsbok) 1991
  • Anne på sykehus (barnebok) 1989
  • Alltid de andre (roman) 1988
  • Røde hjerter (ungdomsbok) 1988
  • En dag med sol (ungdomsbok) 1987
  • Ringen (noveller) 1986
  • Fuglen og den hvite duken (roman) 1985
  • Fint at ikke alle er like (barnebok) 1984
  • Det var ikke min skyld (barnebok) 1983
  • For sterk, Birgitte (roman) 1982
  • Videre, lille kvinne (ungdomsbok) 1981
  • Når noen trenger meg (ungdomsbok) 1979
  • Ikke deg denne gang (ungdomsbok) 1978
  • Petter ulvunge (barnebok) 1978
  • Hvis jeg kunne bestemme (barnebok) 1977
  • Petter tankefull (barnebok) 1976
  • Kræsj (ungdomsbok) 1976
  • Kan ikke akkurat gå, men (barnebok) 1974
  • Blomster fra Hiroshima (ungdomsbok) 1972
  • Håkon slalomkjører (ungdomsbok) 1971
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media