Absolutt annerledes

I kveld er det premiere på nye «Absolutt» i NRK2. Anne-Kat. Hærland og Danny Pellicer inviterer til ny miks og utvidet sendetid. Anne-Kat. skal portrettere et menneske i nyhetsbildet. Danny skal lose oss rundt i aktualiteter, kultur og overraskelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var ønsket om fornyelse og større bredde som gjorde at NRK2-toppene Trond-Viggo Torgersen og Marit Christensen hentet inn den sprudlende Anne-Kat. Hærland.

- Vi ville bevare den beste delen i «Absolutt», og samtidig tilføre noe nytt. Nå har vi både sørget for dybden, bredden, det hyggelige og det morsomme, sier Torgersen og Christensen, begge svært godt tilfredse med gårsdagens generalprøve på nye «Absolutt».

Kos dere!

De to programlederne som debuterer i tospan i kveld, kjente hverandre ikke på forhånd, og bar litt preg av det. NRK2-sjefene sendte dem ut på byen med følgende ordre: spis, kos dere og bli kjent!

- Og det virket! Nå er det en helt annen, tryggere og finere tone dem imellom, sier Christensen, tydelig fornøyd med investeringen.

I to uker har den nye «Absolutt»-staben vært i sving. Nå er tallet på medarbeidere økt til 21. Det indikerer absolutt romsligere budsjetter enn i forrige runde. Fjernsynsdirektøren vil ha oppgang i NRK2s seertall.

Kjell Magne i 100

De åpner sesongen med portrettintervju med Guri Fløttum, leder for de hiv-positives organisasjon Pluss og tidligere justisminister Grete Faremo om oppmykningen av asylpolitikken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer