IDEER

AC Milan til salgs: En såpeopera i mer enn 2 x 45

Kinas styrtrike fotballmoguler vinner nå på både borte- og hjemmebane. Men mot Silvio Berlusconis AC Milan står det fortsatt uavgjort. Nå tror supporterne at eks-statsministerens plan om å selge klubben til Kina er en bløff.

POPULÆRE I KINA: Gjennom mange år har AC Milan bygd opp en stor supporterskare i Kina. Foto: Reuters / Bobby Yip / NTB Scanpix
POPULÆRE I KINA: Gjennom mange år har AC Milan bygd opp en stor supporterskare i Kina. Foto: Reuters / Bobby Yip / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alle venter nå på siste episode i såpeoperaen om salget av fotballklubben AC Milan, en institusjon i europeisk fotball. En merkverdig historie som for hver dag som går blir mer og mer intrikat.

De siste månedene har det virket sannsynlig at Berlusconi omsider skulle dra i havn en avtale om å selge 99,93 prosent av fotballklubben til et kinesisk forretningskonsortium. Klubben er verdsatt til over 740 millioner euro, inkludert 220 millioner i gjeld.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer