IDEER

AC Milan til salgs: En såpeopera i mer enn 2 x 45

Kinas styrtrike fotballmoguler vinner nå på både borte- og hjemmebane. Men mot Silvio Berlusconis AC Milan står det fortsatt uavgjort. Nå tror supporterne at eks-statsministerens plan om å selge klubben til Kina er en bløff.

POPULÆRE I KINA: Gjennom mange år har AC Milan bygd opp en stor supporterskare i Kina. Foto: Reuters / Bobby Yip / NTB Scanpix
POPULÆRE I KINA: Gjennom mange år har AC Milan bygd opp en stor supporterskare i Kina. Foto: Reuters / Bobby Yip / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alle venter nå på siste episode i såpeoperaen om salget av fotballklubben AC Milan, en institusjon i europeisk fotball. En merkverdig historie som for hver dag som går blir mer og mer intrikat.

De siste månedene har det virket sannsynlig at Berlusconi omsider skulle dra i havn en avtale om å selge 99,93 prosent av fotballklubben til et kinesisk forretningskonsortium. Klubben er verdsatt til over 740 millioner euro, inkludert 220 millioner i gjeld.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer