GIR SEG IKKE: Vokalist i AC/DC, Brian Johnson (66),  avviser at bandet legger opp, som flere australske medier meldte tidligere denne uka. Foto: NTB Scanpix
GIR SEG IKKE: Vokalist i AC/DC, Brian Johnson (66), avviser at bandet legger opp, som flere australske medier meldte tidligere denne uka. Foto: NTB ScanpixVis mer

AC/DC nekter for at de legger opp

- Skjer det noe, spiller vi det inn.

(Dagbladet): I går begynte ryktene å svirre om at AC/DC legger opp, fordi gitaristen og låtskriveren Malcolm Young (61) er for syk til å fortsette.

Nå dementerer bandet selv at de har planer om å gi seg.

- Vi samles definitivt i mai i Vancouver. Vi kommer til å plukke opp gitarene, ta en liten «plonk» og se om noen har noen toner eller ideer. Hvis noe skjer, så spiller vi det inn, sier vokalist Brian Johnson (66) til avisa Daily Telegraph i dag.

Johnson innrømmer likevel at et av bandmedlemmene er ved dårlig helse, men han vil ikke nevne navn.

- En av gutta har en alvorlig sykdom, men jeg ønsker ikke å si så mye om det. Han er veldig stolt og privat, og en fantastisk fyr. Vi har vært kompiser i 35 år, og jeg ser opp til ham veldig mye, sier musikeren.

Det var den Melbourne-baserte Radiostasjonen 3AW som først meldte om Youngs sykdom.

Kilder nær bandet har ifølge Sydney Herald Morning gitt opplysninger om at gitaristen og låtskriveren Young er hjemme i Australia med familien sin. Han er ifølge avisen ikke i stand til å fortsette som musiker.

Ifølge avisa har bandet en pakt om at bandet ikke kommer til å fortsette dersom et av medlemmene må gi seg.