Action-stjerne bekrefter rolle i «True Detective»

Taylor Kitsch tar del i den populære krimserien.

NY ROLLE: Den kanadiske skuespillerstjerna Taylor Kitsch føyes inn på rollelista til den kommende sesongen av krimdramaet «True Detective». Foto: NTB Scanpix
NY ROLLE: Den kanadiske skuespillerstjerna Taylor Kitsch føyes inn på rollelista til den kommende sesongen av krimdramaet «True Detective». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Omkring elleve millioner amerikanere fikk med seg første sesong av HBOs krimdrama «True Detective», som ble bejublet med terningkast fem av Dagbladets anmelder.

Det knyttes derfor stor spenning til den andre sesongen av programmet, som etter planen har premiere neste sommer.

Bekrefter rolle Siden det ble kjent at tv-serien ikke vil følge de samme karakterene, har spekulasjonene rast om hvem som skal overta etter skuespillerstjerner som Matthew McConaughey og Woody Harrelson.

Så langt har både Vince Vaughn, kjent fra komedier som «Wedding Crashers» og «The Break-Up», og «Miami Vice»-stjerna Colin Farrell bekreftet sin rolle til spenningsserien, til misnøye hos enkelte fans.

Ryktene har lenge svirret om at også skuespilleren Taylor Kitsch vil ta del i suksesserien, og denne uka bekreftet han akkurat dette.

- Jeg er veldig spent, forteller Kitsch til nettstedet AdWeek.

- Jeg driver med en del forberedelser akkurat nå. Det er nesten et år siden jeg sto foran kamera sist, og det byr på noen utfordringer, men man må bare klare det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer