Action-stjerne bekrefter rolle i «True Detective»

Taylor Kitsch tar del i den populære krimserien.

<strong>NY ROLLE:</strong> Den kanadiske skuespillerstjerna Taylor Kitsch føyes inn på rollelista til den kommende sesongen av krimdramaet «True Detective». Foto: NTB Scanpix
NY ROLLE: Den kanadiske skuespillerstjerna Taylor Kitsch føyes inn på rollelista til den kommende sesongen av krimdramaet «True Detective». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Omkring elleve millioner amerikanere fikk med seg første sesong av HBOs krimdrama «True Detective», som ble bejublet med terningkast fem av Dagbladets anmelder.

Det knyttes derfor stor spenning til den andre sesongen av programmet, som etter planen har premiere neste sommer.

Bekrefter rolle Siden det ble kjent at tv-serien ikke vil følge de samme karakterene, har spekulasjonene rast om hvem som skal overta etter skuespillerstjerner som Matthew McConaughey og Woody Harrelson.

Så langt har både Vince Vaughn, kjent fra komedier som «Wedding Crashers» og «The Break-Up», og «Miami Vice»-stjerna Colin Farrell bekreftet sin rolle til spenningsserien, til misnøye hos enkelte fans.

Ryktene har lenge svirret om at også skuespilleren Taylor Kitsch vil ta del i suksesserien, og denne uka bekreftet han akkurat dette.

- Jeg er veldig spent, forteller Kitsch til nettstedet AdWeek.

- Jeg driver med en del forberedelser akkurat nå. Det er nesten et år siden jeg sto foran kamera sist, og det byr på noen utfordringer, men man må bare klare det.

Flere rykter Den kanadiske 33-åringen er kjent for roller i actionfilmer som «X-Men», «Battleship» og «Snakes on a Plane», samt komedien «John Tucker Must Die».

Man vet foreløpig lite om Kitschs karakter i «True Detective».

Blant de andre som har vært ryktet til å dukke opp i den populære serien er Elisabeth Moss og Rachel McAdams, Brad Pitt, Jessica Chastain, Jessica Alba og Josh Brolin. Episodene skal spilles inn i høst.

I mars stemte brukerne av film-nettstedet IMDB fram «True Detective» til en delt 2.plass (bak «Breaking Bad») på lista over tidenes beste tv-serier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer