Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Activision ville ikke ha «Modern Warfare»

Ønsket seg mer 2. verdenskrig-action.

|||Ifølge Activision har «Call of Duty 4: Modern Warfare» solgt over 14 millioner kopier siden det ble sluppet i november 2007.

Utvikler Infinity Ward måtte imidlertid kjempe hardt for at spillet ikke skulle omhandle andre verdenskrig.

— Activision ville ikke ha «Modern Warfare». De syntes moderne krigføring i denne sjangeren var risikabelt, de syntes det var galskap. De gjorde markedsundersøkelser som viste at vi tok feil hele tiden, sier Vince Zampella i Infinity Ward ifølge Gamespot.

Prosjektleder Jason West supplerer:

— Vi måtte kjempe for alt, de ville ha andre verdenskrig — igjen. Faktisk var det slik at man ville forlate denne konflikten allerede med «Call of Duty 2».

— Vi var skikkelig i mot andre verdenskrig i dette spillet, men Activision ville virkelig ha denne krigen i «Call of Duty 2». Vi ville også utvikle på konsoller, men utgiveren så på oss som PC-utviklere. Som et plaster på såret fikk vi derfor utviklerutstyr til konsoller, forteller Zampella.

Etterpåklokskapen viser at Infinity Ward så absolutt hadde rett, og i november kommer «Modern Warfare 2» — som garantert blir en stor salgssuksess.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling