Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Adam Green

En dyktig tullebukk.

CD: Obskøniteter, ordspill og übersmarte popreferanser er aldri langt unna når Moldy Peaches\' mannlige halvdel og Strokes-kompis Adam Green lager soloplater.

Ved forrige korsvei, den fine, «ordentlige» popplata «Friends Of Mine» (den med en sang om Jessica Simpson), skulle man tro Green hadde begynt å bli seriøs. Nå er snippen mye løsere, Green er boblende kreativ og på konstant pastisjjakt i alt fra Scott Walkersk art pop og cheesy 60-tallssvermerier til Chuck Berry-inspirert pubrock.

Mange har allerede avfeid «Gemstones» som reint vrøvl, da velger man i så fall å se bort ifra at Green er en dyktig vrøvler.

Slik blir da også dette ei plate med lynkort holdbarhet, men som tilfredsstiller øyeblikkets behov for kort-korte snutter med smart, gjennomtenkt underholdning. Arkiveres under eksentrisk pop som er litt for smart for sitt eget beste.