Adele i Australia og New Zealand:

Adele bitt av insekt under konsert: - Din jævla drittsekk!

Konserten ble avbrutt av bille.

EKKELT BESØK: Da Adele holdt konsert i New Zealand forrige uke fikk hun uventet besøk. Salen brøt ut i latter da Adele gjorde et nummer ut av insektet som «knasket» på ankelen hennes. Video: Newsflare Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den britiske artisten Adele Adkins (28) ser ut til å være forfulgt av insekter og småkryp.

Den verdensberømte stjerna er for tida på turné i Australia og New Zealand, som en forlengelse av turneen hun hadde i Europa og USA i fjor. 28-åringen hadde blant annet konsert i Oslo i mai i fjor.

Under en konsert i Auckland, New Zealand, ble artisten først distrahert da en svær veps fløy inn i håret hennes. Få minutter senere var det et par biller som fanget oppmerksomheten til artisten:

- Det er to av dem, de kommer til å formere seg og ta over her, skal Adele ha sagt spøkefullt til publikum, ifølge Stuff.

Se video øverst i saken.

Bannskap og jubel

Men da en av billene prøver å komme seg ned i den ene skoen hennes, får artisten nok.

Plutselig setter Adele seg rett på baken med den glitrende kjolen. Hun tar av seg skoen, mens glosene hagler.

- For helvete! Jeg kjente noe som beit meg - på den jævla ankelen min!, sier hun til en av billene, og framkaller enorm jubel blant publikum.

- Din jævla drittsekk!, fortsetter Adele.

I stedet for å skvise småkrypet, setter hun seg i stedet like godt ned og småprater med billen. Hun rekker den sågar mikrofonen.

Mens hun sitter nede, spøker hun med hvordan hun skal klare å komme seg opp igjen, når hun har på seg en så tung kjole.

- Nå har dere fått se både tights og undertøy, sier Adele spøkefullt til publikum, da hun endelig har kommet seg opp igjen og kan fortsette konserten.

Britiske Mirror opplyser på humoristisk vis at det så langt ikke har vært mulig å få en kommentar fra billen.

Flere småkryp

Det er ikke første gang Adele banner på scenen, og heller ikke første gang småkryp har skapt problemer for opptredenen hennes.

I fjor høst ble det rabalder da en flaggermus kom flygende inn over arenaen hun holdt konsert i. Da veivet hun med armene og sa: «En flaggermus, en flaggermus!», ifølge The Kansas City Star.

Tidligere denne måneden var det mygg som skapte problemer for artisten, under et show i Brisbane i Australia.

- Jeg beklager, jeg er ikke fra Australia. Jeg liker ikke insekter, og denne sugde blod fra meg! Den sugde blod fra meg! De prøver å drepe meg, skrek hun da.

OVERRASKET ADELE: Adele har gjort for vane å gi fansen litt ekstra oppmerksomhet under konserter. Likevel var det hun som ble overrasket da hun inviterte et homofilt kjærestepar opp på scena i Melbourne. Video: Ticketmaster Australia Vis mer

Andre hendelser

Men det har ikke bare vært insekter og dyr som har preget Adeles konserter denne våren.

Under den samme konserten bekreftet hun nemlig ryktene om giftemålet med Simon Konecki (42). Dette er første gang at hun bekrefter ekteskapet offentlig.

Mens Adele selv ble overrasket da hun inviterte et homofilt kjærestepar opp på scenen i Melbourne - og det ble til et frieri!

Under øvelsen til en annen konsert på den samme Australia-turnéen, ble hennes fire år gamle sønn skadet ved at en bit fra fyrverkeriet traff øyet hans.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer