<p>MÅTTE AVLYSE: Adele sliter med forkjølelse, og måtte avlyse konserten sin i Phoenix, Arizona i går. Foto: Frederick Taylor / Broadimage / NTB Scanpix</p>

MÅTTE AVLYSE: Adele sliter med forkjølelse, og måtte avlyse konserten sin i Phoenix, Arizona i går. Foto: Frederick Taylor / Broadimage / NTB Scanpix

Vis mer

Adele med følelsesladd beklagelse til fansen: - Jeg er utrolig lei meg

Måtte avlyse konsert. 

(Dagbladet): Adele er for tida ute på en omfattende verdensturné, og besøkte Norge i mai.

For tida er det USA som gjelder, men fans som hadde gledet seg til konserten i Phoenix, Arizona i går måtte gå skuffet hjem.

Adele publiserte nemlig en video på sin Instagram-konto, der hun fortalte at hun var nødt til å kansellere Phoenix-konserten.

Den britiske superstjerna har rett og slett pådratt seg en real forkjølelse.

- Jeg er veldig, veldig lei meg. Jeg har vært forkjøla i et par dager, og har kjørt på likevel. Jeg gjorde konserten min i går - og elsket det - men jeg kjørte meg for hardt, og forkjølelsen har tatt overhånd. Selv om jeg hadde gjennomført konserten ville det ikke ha blitt noe bra, sier 28-åringen i videoen.

Lest denne? Fra trange kår til riking-liste

A video posted by @adele on

Videre sier Adele at hun har gjort sitt aller beste for å unngå å måtte avlyse noen konserter på verdensturnéen, men at hun er nødt til å ta vare på helsa si.

- Jeg er så lei meg for at jeg har sviktet dere. Det er det siste jeg har lyst til å gjøre, men jeg må ta vare på meg selv fordi jeg har mange konserter igjen å gjennomføre, sier artisten, tydelig preget.

I dag annonserte hun via sosiale medier at en ny dato for konserten er satt, og at hun vil være tilbake i Phoenix 21. november.

Adele er ikke kjent for å skjule følelsene sine. Da hun vant fire Brit Awards i vinter begynte hun å gråte på scenen.

Det er imidlertid ikke bare sorg og melankoli i britens følelsesregister. 28-åringen har tidligere vært sinna både på Jamie Oliver, Carl Lagerfeld og David Bowies produsent Tony Visconti.

Da Adele spilte i Norge i mai var hun i alle fall blid - og det med god grunn. Telenor Arena var nemlig utsolgt.

Dagbladets anmelder trillet en treer for konserten, og mente at det ikke alltid var «like enkelt å høre følelsene som angivelig rører seg under den kolossalt kraftfulle røsten hennes».

FÅR SJOKK: Hva skjer når superstjernen Adele går på audition utkledd som seg selv, for å synge sanger av laget av henne selv, blant en rekke falske Adele-imitatorer? Det undersøkte The Graham Norton Show. Video: BBC Vis mer
FØLELSESLADD: Adele brøt sammen i gråt da hun vant prisen for Global suksess under gårsdagens Brit Awards. Senere på kvelden beklaget artisten for både bannskap og «stygt gråtefjes» da hun takket for prisen. Video: NTB Scanpix Vis mer
STRENG BESKJED: Adele sa klart ifra til en fan under en konsert i Italia. - Slutt å filme meg. Det er mange utenfor som gjerne ville vært her i stedet for deg, sier popstjerna. Video: Twitter/Madreeeh via Storyful Vis mer