HEVDER HUN SA NEI: Under en konsert i Los Angeles på lørdag sa Adele at hun hadde takket nei til å opptre på neste års Super Bowl. Hun mener selv at showet ikke handler om musikken. NFL sier på sin side at det aldri lå noe formelt tilbud på bordet. Foto: NTB scanpix
HEVDER HUN SA NEI: Under en konsert i Los Angeles på lørdag sa Adele at hun hadde takket nei til å opptre på neste års Super Bowl. Hun mener selv at showet ikke handler om musikken. NFL sier på sin side at det aldri lå noe formelt tilbud på bordet. Foto: NTB scanpixVis mer

Adele vinker farvel til Super Bowl: - Hallo, showet handler ikke om musikken

Superstjerna vil ikke spille på det populære idrettsarrangementet. 

(Dagbladet): I februar gikk den årlige Super Bowl av stabelen. Mesterskapskampen i National Football Leauge er like kjent for sine mange tv-seere. Variety anslår at om lag 167 millioner mennesker så deler av finalen tidligere i år.

Den amerikanske fotballkampens pauseshow er like kjent som selve kampen, om ikke mer. Michael Jackson, Beyoncé og Katy Perry er bare noen av stjernene som har opptrådt. En du derimot trolig ikke får se spille i pauseshowet er den britiske sensasjonen Adele (28).

Hun fortalte i helga at hun ikke har noen intensjon om å spille for amerikanerne i pausen.

- Jeg sa nei

The Guardian er en av de internasjonale avisene som i dag har omtalt saken.

Det var under en konsert i Los Angeles lørdag kveld at den britiske artisten kom med sine hardtslående Super Bowl-kommentarer.

- Først og fremst skal jeg ikke spille på Super Bowl. Jeg mener, hallo, showet handler ikke om musikk, sa hun og fortsatte:

- Og jeg kan egentlig ikke danse eller noe sånt. De var veldig snille som spurte meg, men jeg sa nei, forklarer hun.

FØLELSESLADD: Adele brøt sammen i gråt da hun vant prisen for Global suksess under gårsdagens Brit Awards. Senere på kvelden beklaget artisten for både bannskap og «stygt gråtefjes» da hun takket for prisen. Video: NTB Scanpix Vis mer

The Guardian melder imidlertid om at NFL og hovedsponsoren Pepsi hevder at det aldri lå noe offisielt tilbud på bordet til «Hello»-sangeren.

- Vi hadde samtaler med flere artister til pauseshowet, men vi har ikke lagt noen formelle tilbud fram til noen enda. Vi fokuserer på å lage et godt program i Huston nå, sa de i en uttalelse.

Sjansen for at Adele blir å se i neste års storslåtte finale er derfor nå minimale, men basert på tidligere bookinger blir det trolig et stort navn.

Prater mye fra scenen

Dette er ikke første gang Adeles uttalelser fra scenekanten skaper overskrifter. Artisten er kjent for å komme med hardtslående kritikk på konserter, så vel som artige vitser.

Da superstjerna holdt konsert i Verona, Italia i mat, oppdaget hun en fan som filmet henne. Dette falt ikke i god jord hos Adele, som regelrett ga den kvinnelige publikummeren en skjennepreken fra scenen.

- Jeg ønsker å be den kvinnen om å slutte å filme meg, sa artisten og pekte ut mot massene.

Videre forklarte Adele at det er viktigere «å være i øyeblikket», framfor å oppleve konserten gjennom en kameralinse.

For noen uker siden fortalte artisten en annen historie, om hvordan bankkortet hennes ble avvist på shoppingtur.

I tillegg kom hunden hennes i klammeri med en annen hund på senteret. Stjerna forsikret imidlertid publikumet om at ingen kjente henne igjen, men at hun fortsatt var flau over hendelsen.

STRENG BESKJED: Adele sa klart ifra til en fan under en konsert i Italia. - Slutt å filme meg. Det er mange utenfor som gjerne ville vært her i stedet for deg, sier popstjerna. Video: Twitter/Madreeeh via Storyful Vis mer