Adil ble dansekongen

Forhåndsfavoritten Adil innfridde og vant kveldens Dansefeber-finale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det vil forandre alt for meg. Å få dra til New York og leve der i seks måneder. Det betyr ganske mye for meg, altså, sa Adil Thathaal (23) noen minutter før han visste at det var nettopp han som skulle stikke av med seieren i Dansefeber.

Etter at han var utropt som vinner, tok det noen minutter før han fikk samlet seg til å si noe som helst:

- Jeg kommer rett fra gata. Jeg er en B-boy. Det har vært en ære å stå på scenen her og dele talentet mitt med dere. Takk Norge, utbrøt en tydelig rørt dansekonge.Maria Henriette Nygård (20) ble nummer to, Christopher Flinder Petersen (18) nummer tre og Tine Erica Aspaas (29) nummer fire - i konkurransen som i utgangspunktet talte mange tusen håpefulle.

Dagbladet.nos lesere utropte Adil til vinner lenge før dommen ble avsagt på TVNorge: 45,6 prosent hadde Adil  som sikker vinner.

21,3 prosent av leserne trodde på Christopher, 18,3 prosent ville ha Maria som vinner og 14,8 prosent så for seg Tine som kveldens dansedronning.

Spenningen var stor under veis i kveldens finale. Dommer Merete Lingjærde mente Maria Henriette Nygård (20) styrket sine vinneraksjer med sin gnistrende Paso Doble. Etter dans to, en musikal-dans, var hun, om mulig, enda mer positiv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer