Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Adina frykter Baren-åpning

Sikkerhetsfolkene har fått beskjed om å holde et godt øye med Adina i kveld. Modellen er nervøs etter nettsjikanen hun har blitt utsatt for.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når Baren åpner i kveld klokka 21.30 vil sikkerhetsfolkene holde strengt oppsyn med vakre Adina Jablinski (22). Hun skal servere gjestene, og er nervøs på grunn av meldinger som har kommet til Barens hjemmeside.

Onsdag hadde deltakerne et møte med Barens sikkerhetsansvarlige, og han ble bedt om å holde et godt øye med Adina.

Studenten fra Telemark har raskt blitt den mest populære Baren-deltakeren. Hun fikk overlegent flest pluss-stemmer av de andre deltakerne, og på hjemmesida leder hun seernes favoritt-kåring knepent foran Jamila Brodin (23). Men Jamila ryker med all sannsynlighet ut i kveld. Hun fikk flest minus-stemmer.

Fordi Adina fikk flest pluss-stemmer, får hun velge hvem Jamila skal konkurrere med. Hun sa under gårsdagens sending at hun vil velge en populær deltaker for å bli kvitt Jamila. Dermed kommer trolig seerne til å sende hjem den kranglete Trondheims-bartenderen.

Adina har ikke fortalt hva de ekle nett-meldingene har gått ut på, men hun klaget tidlig over sterkt puppefokus. Derfor sto hun tidligere i uka fram og avkreftet silikon-ryktene.

- Akkurat nå er jeg utrolig drittlei. Jeg føler at jeg har fått så utrolig mye dritt på nettet. Jeg hadde venta en del, men ikke så enormt mye. De påstår tilogmed at jeg har hatt sex med noen i Baren, sier Adina.

Si din mening om Baren!

NERVØS BARTENDER: Adina er nervøs foran åpningen av Baren etter å ha blitt sjikanert på nettet.