Adopterer Angelinas barn

Brad Pitt (41) har søkt om å få bli adoptivfaren til Angelina Jolies (30) barn Zahara og Maddox.

Søknaden ble innlevert i Los Angeles fredag, skriver parets pressetalskvinne Cindy Guagenti i en pressemelding til AP.

Pitt og Jolie, som i mediene har vært koblet som et par siden de møttes under innspillingen av filmen «Mr. & Mrs. Smith» i våres, har søkt om at Angelinas to adoptivbarn Zahara og Maddox får etternavnet Pitt-Jolie.

- Vi bekrefter at Brad Pitt er i en prosess for å bli adoptivfaren til begge barna. Ellers gis det ingen kommentar, står det å lese i pressemeldingen.

Det har lenge sirkulert rykter om et romantisk forhold mellom Pitt og Jolie. De to hollywoodstjernene har holdt kortene svært tett til brystet, og Pitt, Jolie og Jolies to barn har bare ved få anledninger blitt observert sammen.


Endelige bekreftelse 

I april ble Pitt, Jolie og Jolies sønn Maddox observert sammen gående på en strand i Afrika og i juli kunne magasinet People publisere bilder av de tre i en åker der Pitt og Maddox kjører en liten motorsykkel.

Det vakte stor oppsikt i Hollywood da stjernebyens mest profilerte ektepar, Brad Pitt og Jennifor Aniston, i januar tok ut separasjon. Aniston søkte om skilsmisse i mars med bekgrunn i «uoverkommelige forskjeller». Skilsmissen ble fullført i oktober. Pitt har helt siden separasjonen avkreftet at Jolie er årsaken til bruddet med Aniston.

MR. AND MRS: Brad Pitt søker om å bli adoptivfaren til Angelinas barn Zahara (på armen) og Maddox. Her har Pitt, Jolie og Zahara nylig landet på Tokyos nasjonale flyplass i Narita i anledning fredagens Japan-premiere av «Mr. & Mrs. Smith». Foto: AP/Shizuo Kambayashi
MR. AND MRS: Brad Pitt søker om å bli adoptivfaren til Angelinas barn Zahara (på armen) og Maddox. Her har Pitt, Jolie og Zahara nylig landet på Tokyos nasjonale flyplass i Narita i anledning fredagens Japan-premiere av «Mr. & Mrs. Smith». Foto: AP/Shizuo Kambayashi Vis mer