Adopterer barn

Kjendisene adopterer barn i steden for å føde egne. Julia Roberts er på vei inn på lista.

Roberts gjør seg klar til å bli med i den eksklusive klubben av single kjendismødre med adopterte barn, melder Star Magazine.

Finner ingen far

- Hun er lei av å vente på en mann som kan bli faren til hennes barn, så hun har bestemt seg for å gå for barn alene, forteller en kilde nær skuespilleren, skriver magasinet.

Julia er 34 år nå, og klokka tikker hos kjendisene som hos alle andre. Hun har ikke klart å finne den rette etter mange år med leting.

Roberts har vært gift med Lyle Lovett (de to fikk tilnavnene «skjønnheten og udyret»). Hun stakk av rett før det planlagte bryllupet med Kiefer Sutherland og brøt forlovelsen med Dylan McDermott. Andre gamlekjærester er folk som Matthew Perry, Liam Neeson, Daniel Day-Lewis og Benjamin Bratt.

Nå for tida skal Roberts være vilt forelsket i kamermannen Danny Moder. Det eneste problemet er at han er gift, og det drøyer med skilsmisse.

11. september

- Når man er over 30 kommer tanken på å stifte familie nærmere, har Roberts sagt. Også var det 11. september da. Verden ble som kjent en annen etter den datoen, også for Julia.

- Tragedien fikk Julia til å tenke. Hun så nærmere på livet sitt, var klar over hvor mye hun hadde oppnådd, men også hvor mye hun ikke hadde gjort ennå. Som for eksempel å bli mor, sier kilden videre.

Ønsker også bestemor

Roberts har allerede kontaktet adopsjonsbyråer og kjøpt bøker om å være foreldre.

Samtidig er hun på jakt etter en bestemor. Under innspillingen av dokumentaren «Old Friends» ble hun venn med en av kvinnene i filmen, Mildred Mulligan, 102. Julia spurte likegodt om hun kunne stille opp som bestemor:

- Vil du være min bestemor, jeg har ingen, spurte Julia. 102-åringen svarte selvfølgelig ja.

Vanlig blant kjendiser

Tøffe Jodie Foster har født to barn uten far, hun skal ha fått kunstig befruktning. Calista Flockhart har fått en sønn, og til det brukte hun en surrugatmor.

Michell Pfeiffer har adoptert sammen med mannen David Kelley, det samme gjorde Tom Cruise og Nicole Kidman.

Videre på lista over adoptivforeldre finner vi Steven Spielberg, Rosie O'Donnell, Diane Keaton, George Lucas, Isabella Rossellini, Mia Farrow, Jamie Lee Curtis og Kirstie Alley.

Julia Roberts er snart aktuell med filmen «Ocean's 11». Der spiller hun mot kollegene George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon og Andy Garcia. Du kan lese mer om filmen hos Imdb.

BRUKTE SURROGATMOR:</B> Calista Flockhart i «Ally McBeal».
JULIA HAR LYST PÅ BARN:</B> Her med en tilfeldig koseklump.
<B>NICOLE OG SØNNEN:</B> Sjuåringen adopterte Tom Cruise og ekskona sammen.