FOR SPILLET ER ENKELT.  Skal menn være menn? Ja. Skal menn være kvinner? Nei. Det er svart-hvitt, ikke lilla, blå, grønn, gul, oransje og rødt. Det er ingen uenige i, skriver anti-homoaktivisten. Foto: Kent.
FOR SPILLET ER ENKELT. Skal menn være menn? Ja. Skal menn være kvinner? Nei. Det er svart-hvitt, ikke lilla, blå, grønn, gul, oransje og rødt. Det er ingen uenige i, skriver anti-homoaktivisten. Foto: Kent.Vis mer

Advarsel: Den barbariske våren.

Er du mann inni. Er du mann uttapå. Som vi sier: Ekte menn spiser stjernekaviar. Ikke kaviarstjerne.

Debattinnlegg

For et deilig vær om dagen. Det er vår. Det er tid for å kle av vinterjakka.

Det er ikke til å stikke under en skammel at det gjør meg glad. Og jeg tør si det. Fordi det gir meg naturlig rus å stirre på et par nydelige gaseller som soler seg i parken. Endelig kan vi se konturer og former igjen som gir oss ??????- ?????? grunn til å holde ut til neste vinter. Takk skal du ha Norge. Det var 9 måneder siden sist! Men med den søte kløe, kommer den sure svie. Etter våren kommer den gulagsvarte forsommeren med 19. juni og homotoget som nok en gang skal invadere gatene. Her feiler Skandinavia totalt. Det eneste toget som teller er det transsibirske. Laga av menn for menn.

For spillet er enkelt. Skal menn være menn? Ja. Skal menn være kvinner? Nei. Det er svart-hvitt, ikke lilla, blå, grønn, gul, oransje og rødt. Det er ingen uenige i.

Noen ting i verden skal være som de alltid har vært. Som vi sier: Selv en mus kan overraske katten, men bare han med kalasjnikov får spise ost den kvelden.

Jeg har spist min andel ost, ørn og bjørn, og sånn har jeg tenkt det skal fortsette de neste generasjoner. Om ikke trenden med å feminisere det sterke kjønnet stopper umiddelbart, så lider verden samme skjebne som unionen. De ødelegger tradisjoner og moral. Bare se i offentlige parker. De har med ferdigkjøpt sushi. Det lukter råtten fisk over hele linja. De hører på Coldplay. Det skaper kvalme. Det tolereres ikke. Hver ting har sin plass. Hvor er grillmaten? Hvor er allsang UTEN ukulele og hatt! De har til og med kapret Eurovision. Nok et overlagt kulturdrap.

Og apropos grillmat. Da jeg var gutt og solgte ??????? på torget. og så en mann som smilte litt for lenge til annen, så drepte, stappa, sylta vi de, og ga de til grisene til jul. Og de feirer ikke jul engang.

Men dette er ikke noen norske menn som tør å snakke høyt om. Dere har blitt som vi sier: Når han som kontrollerer gassen vil ta en blund, hjelper ikke å tenne ovnen for å lage Gorbys. For å kommersialisere ting lite grann, så har jeg starte en kampanje.

#jegharopplevd at homser tar våre jobber, de stjeler våre damer og har de som venninner, og kveler våre katter.

19. Juni er de i gang igjen. Da samler de sammen alt dritten de gjør separat. Sushi. Ukulele. Rosa. OG Coldplay. Stopp homoparaden. Ikke vis den dritten i våre gater. Er du mann inni. Er du mann uttapå. Som vi sier: Ekte menn spiser stjernekaviar. Ikke kaviarstjerne.

Lik Dagbladet Meninger på Facebook

Meninger rett i innboksen! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukas viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag.