Advarsel: Stor hit-fare!

Hardtslående Against Me! med en av sommerens fineste plater.

||| ALBUM: Gamlefansen vil garantert gråte sine modige ektehetstårer i møte med det som må betraktes som Against Me!'s favelkyss til hardcore- og punkrøttene.

«White Crosses» er intet mindre enn et veloljet popmaskineri som vil transportere gjengen ut av klubbene og opp på de store scenene.

«Do you remember when you were young and you wanted to set the world on fire?», synger Tom Gabel i «Teenage Anarchist».

Det var den gangen, nå er bandet mer fokusert på samhold og glede, og det er et storslått tonefølge de har snekret sammen for anledningen.

Med en liten dose folkrock i bunn, hilser Against Me! på Bruce Springsteen og E Street Band i «Because of the Shame», hvor det da også blir naturlig å ta seg en svipptur innom The Killers i nidvisen «We're Breaking Up», før smellvakre «Ache With Me» avlyser høsten.

Sleng inn noen The Cure-dansetrinn og litt The Who-finesse på tampen, og du har en av sommerens fineste plater.   ALBUM: Gamlefansen vil garantert gråte sine modige ektehetstårer i møte med det som må betraktes som Against Me!?s kyss farvell til til hardcore- og punkrøtten. «White Crosses» er intet mindre enn et veloljet popmaskineri som vil transportere gjengen ut av klubbene og opp på de store scenene. «Do you remember when you were young and you wanted to set the world on fire?», synger Tom Gabel i «Teenage Anarchist». Det var den gangen, nå er bandet mer fokusert på samhold og godstemning, og det er et storslått tonefølge de har snekret sammen for anledningen. Med en liten dose folkrock i bunn, peiler de seg gjennom Bruce Springsteen og E Street Band i «Because of the Shame», hvor det da også blir naturlig å ta seg en svipptur innom The Killers i nidvisen «We?re Breaking Up», før smellvakre «Ache With Me» avlyser høsten. Sleng inn noen The Cure-dansetrinn og litt The Who-finesse på tampen, og du har en av sommerens fineste plater.

Advarsel: Stor hit-fare!