Ædda bædda - vi beholder prisen

Black Debbath nekter å gi fra seg prisen de knabbet foran øynene på tv-seerne under Spellemann-showet fredag. Nå vil Spellemann-komiteen inndra prisen morobandet bløffet til seg i hardrockklassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På lappen sto det The Kovenant, men prisutdeler Schau hadde bestemt seg på forhånd: Bestevennene og de mangeårige bandkompisene i Black Debbath skulle ropes opp på scenen som vinnere. På kødd. Kødd var det, men Black Debbath klarte likevel å snike med seg sitt Spellemann-trofé ut av Oslo Spektrum. Nå har de tenkt å beholde den for godt.

- Spellemannprisen er ikke noe man skusler bort. Vi har fått prisen og den tenker vi å beholde, sier Black Debbath.

Direktesendt bløff

I stua til trommeslager Ole Petter Andreassen i Rosteds gate i Oslo troner prisen de stjal med seg fra Spektrum.

Under NRKs direktesending klarte programleder Bård Tufte Johansen å redde fadesen Kristopher Schau hadde satt i gang ved å dele ut et reservetrofé til de rettmessige vinnerne, The Kovenant.

Utenfor kameraenes rekkevidde sørget Black Debbaths Egil Hegerberg for å putte prisen de fikk i gave av Schau ned i en veske. Der ble den resten av kvelden. Så langt har ikke Black Debbath hørt et kvidder fra Spellemann-komiteen.

«Prisen er vår»

- Ingen kunne være tjent med at vi satte i gang en klappjakt på Black Debbaths trofé utover fredagsnatta, uttaler Karene Lyngholm i Spellemann-komiteens sekretariat.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer