Ære være robotene

 • Flere spillanmeldelser Det kunne blitt fryktelig dårlig, dette, slik vi har sett at tidligere Transformers-spill har vært.

  Men nei. Det er faktisk bra, svært bra.

  Selv om du bare kan styre tre velkjente roboter, Hot Shot, Red Alert og Optimus Prime (alle er snille Autobots), er valgmulighetene enorme i spillet.

  Du skal nemlig redde såkalte minicons fra jerngrepet til de onde Decepticons- minicons er små roboter som fester seg til sine storebrødre og gir dem tilleggskrefter.

  Hver figur kan ha et visst antall minicons festet til seg, hver av disse gir deg en spesiell tilleggsegenskap, som for eksempel kikkertsikte, rakettkaster, glidevinger, stealth, og mye mer.

  Disse egenskapene kan kombineres slik du vil, og dermed blir spillopplevelsen forskjellig for hver gang.

  Og for ikke å glemme: Du kan når som helst, ved hjelp av et enkelt tastetrykk, gjøre om roboten til et kjøretøy, for så å kjøre rundt i terrenget i høy hastighet.

  Kjøringen er ikke så altfor avansert, men den får deg i det minste dit du skal i de omfattende brettene.

  De «ekte» Decepticons møter du først i boss-kampene, ettersom robotene du slåss med til vanlig bare er noen slags kloninger.

  Du får møte blant annet møte Megatron, Starscream, Tidal Wave and Cyclonus, både på jordkloden og på Transformers-planeten Cybertron. Utviklerne skal ha all ære for jobben med spillet.

  Grafikken er enormt bra, bevegelsene er smidige men likevel preget av tyngde, og hele robotestetikken er holdt i hevd.

  For en fryd.