<strong>- JEG ER TØFF:</strong> Ben Affleck ble hetset og hånet på nettet da det ble kjent at han skulle spille hovedrollen som Batman i den kommende filmen. Nå snakker han ut for første gang.  Theo Wargo/Getty Images/AFP
- JEG ER TØFF: Ben Affleck ble hetset og hånet på nettet da det ble kjent at han skulle spille hovedrollen som Batman i den kommende filmen. Nå snakker han ut for første gang. Theo Wargo/Getty Images/AFP Vis mer

Affleck snakker for første gang ut om Batman-hetsen

80 000 ville ha ham sparket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ben Affleck snakker for første gang ut om rollen han har landet som Batman i Zack Snyders kommende film om Superman og Batman.

Dagbladet har tidligere skrevet om underskriftskampanjen, hvor 80 000 ville ha skuespilleren sparket fra rollen.

Skuespilleren gjestet mandag kveld amerikanske Jimmy Fallons talkshow. Ifølge Variety fortalte Affleck at han hadde tvil og nølte da han fikk rolletilbudet:

- Jeg tenkte: «Jeg er jo ikke 25 år gammel, er dere virkelig sikre på dette her».

Da han likevel takket ja til å spille Batman, ble han hetset og hånet på nettet. Noe som Affleck forteller at han var forberedt på.

- De sa jeg ikke skulle sjekke nettet på noen dager. Men jeg kan takle det, jeg er veldig tøff. Jeg så nyheten, skrollet ned til kommentarfeltene og i den første sto det bare «neeeeeiiiii», fortalte skuespilleren videre til Jimmy Fallon.

Det er ikke første gang Affleck trekker i superhelt-trikot. For ti år siden spilte han våghalsen Daredevil i en film som ble slaktet. Ifølge Hollywood Reporter, som siterer kilden nær filmselskapet Warner Bros, kan Affleck nå ende opp med å spille i en rekke Batman-filmer - dersom den første Batman-tolkning ut viser seg å bli en suksess.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer