Åge avlyser konsert for operasjon: - Alt står bra til

Konserten med sitt gamle band, Prudence, i Namsos i november blir uten rockelegenden.

SKAL OPERERES: Åge Aleksandersen må avlyse Prudence-konserten under Woodland-festivalen i Namsos i november. Her på scenen i den mye omtalte konserten i Royal Albert Hall i London. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SKAL OPERERES: Åge Aleksandersen må avlyse Prudence-konserten under Woodland-festivalen i Namsos i november. Her på scenen i den mye omtalte konserten i Royal Albert Hall i London. Foto Hans Arne Vedlog / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det er et kirurgisk inngrep som dessverre ikke lot flytte på seg, og som gjør at vi ikke kan love at Åge blir klar til å delta på årets festival, sier Jan Aage Hals i Woodland-festivalen til Namdalsavisa, som først omtalte saken.

- Det er dessverre ikke noe vi rår over, men helsa må selvfølgelig komme først, fortsetter han.

25. november skulle en av Norges mest folkekjære musikere, Åge Aleksandersen (67), gjenforenes med sitt gamle og legendariske rockeband, Prudence, under kulturuka Woodland i hjembyen Namsos.

Festivalen opplyser at andre medlemmer av bandet, som Terje Tysland, fortsatt gjennomfører konserten, men at spillejobben blir uten Aleksandersen.

Pressekontakt Kari Thorvik forteller til Dagbladet at alt står bra til med Åge.

- Det er bare en hverdagslighet som må gjøres noe med, men ikke noe farlig. Vi planlegger 2017 og det er mye å gjøre framover. Det finnes dessverre ikke andre tidsrom å gjøre dette på, som går opp med kalenderen, sier Thorvik.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer