- «Age Of Conan» er biff og vin

Mens «World of Warcraft» bare er burger.

(Dagbladet.no): I et intervju med nettstedet Eurogamer gjør Gaute Godager, regissør og produsent bak Funcom-suksessen «Age of Conan», sitt beste for å forklare forskjellen mellom spillet sitt og amerikanske «World of Warcraft».

- Jeg liker å spille «World of Warcraft», jeg liker å spille «Lord of the Rings Online», men... Jeg skal være litt frekk her nå, men hvis man har spist burger og drukket cola på McDonalds i fire-fem år, er det noen ganger fantastisk med en saftig biff og et glass god vin, sier Godager til Eurogamer.

Da mener han altså at «Age of Conan» er biffen, mens «World of Warcraft» bare er en burger.

- Det er det vi forsøker å gjøre. «Age of Conan» er dyrere, det er ikke for alle og kanskje er det ikke like tilgjengelig som «World of Warcraft» heller. Men det kan være mer kjøtt i det, legger spillregissøren til.

«Age of Conan» har vært en stor suksess og antallet spillere har overgått Funcoms forventninger med god margin. Likevel har mange spillere klaget på uferdig innhold.

I intervjuet innrømmer Godager at en vesentlig del av det som var planlagt for spillutgivelsen måtte holdes tilbake for å finpusses på.

- Ved utgivelse valgte vi å holde oss på den sikre siden, vi valgte steder og soner og regioner som vi holdt tilbake for å ferdigstille dem etterpå... De store sonene som vi gir ut til høsten - som Ymir-passet og andre områder - er tidlig materiale som ble kuttet eller satt på vent da.

BIFFEN: «Age of Conan». Foto: GAMESPRESS
BIFFEN: «Age of Conan». Foto: GAMESPRESS Vis mer
- «Age Of Conan» er biff og vin
BURGEREN: «World of Warcraft».
REGISSØREN: Gaute Godager skrev autografer til langt på natt da «Age of Conan» ble utgitt.