«Age of Conan» er det mest lovende spillet fra Norden

Vant pris i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MALMØ (Dagbladet.no): For første gang ble Nordic Game Awards i kveld delt ut til kommende spill som har utmerket seg i særlig grad.

Prisen for mest lovende spill fra Norden gikk til norske Funcom for «Age of Conan» - som dermed gikk forbi andre nominerte stortitler som svenske «World in Conflict», finske «Alan Wake» og danske «Kane & Lynch».

- Dette var utrolig uventet - og svært, svært moro, uttalte produktdirektør Jørgen Tharaldsen i Funcom til Dagbladet.no rett etter å ha mottatt prisen.

- Det skal bli gøy å ta med denne pokalen til teamet hjemme. Det er jaggu den største pokalen jeg har sett noe spill få noen sinne, spøkte Tharaldsen.

«Age of Conan» var også nominert i kategorien for mest innovative spillteknologi, en pris «World in Conflict» stakk av med.

- Norden er jo blitt en hotspot for spillutvikling nå, og derfor var det spesielt moro at vi fikk denne prisen i konkurranse med så mange tunge og lovende titler, forteller Tharaldsen, og la til:

- Nå er det 170 og noen dager igjen til spillet skal lanseres, og denne tillitserklæringen kommer veldig godt med nå i innspurten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer