Aguilera i firspann

Pop-bertene Christina Aguilera, Lil'kim, Mya og Pink forener sangstemmer til filmen «Moulin Rouge».

Det heite firkløverer har spilt inn en cover av Patti Labelle-klassikeren «Lady Marmelade». Låta er den første singelen fra film-musikken til Moulin Rouge.

I tillegg til popdamene har regissør Baz Luhrman samlet en haug med stjerner på albumet. Beck tolker David Bowie-hiten «Diamond Dogs» og supermikser Fat Boy Slim stiller med «You Can Can». Legenden Ozzy Osbourne bidrar også med en låt, skriver musikkmagasinet Launch.com.

«Moulin Rouge» er Baz Luhrmans versjon av myten om Orfeus og Euridike, lagt til Paris og de røde sceneteppene på Moulin Rouge. I filmen faller uskyldige Ewan McGregor for hora Nicole Kidman.

- Jeg ønsker å fortelle en historie som er naiv, men samtidig eksotisk og fjern. Jeg vil at publikum skal være klar over at de ser en film. I «Moulin Rouge» fjerner jeg alt som heter naturalisme og realisme gjennom sang og dans, sier Baz Luhrmann på filmens nettsider.

I filmen synger Kidman og McGregor kjærlighetslåta «Come What May». Den sangen finnes også på film-musikken. Lurer du på McGregors sangegenskaper, gå inn på nettsida og se klippet med Kylie Minogue. Da kan du i bakgrunnen til en popstjernes skuespill, høre en filmstjerne synge.

<B>PINK:</B> Amerikansk R'n'B-stjerne, kjent blant annet med hitlåta «There You go»
«LADY MARMELADE»:</B>Christine Aguilera har spilt en låt til filmen Moulin Rouge sammen med...
LIL'KIM:</B> Sexy ræpper kjent for grove tekster, lite påkledning og harde rytmer.
<B>MYA:</B> Ung R'n'B-sanger som slo igjennom med albumet «Mya» i 1998.