DEBATT

Aina Stenersen er dobbeltmoralsk

Aina Stenersen bryter gjerne menneskerettigheter og påtvinger andre å underrette seg henne. Men det er jeg som er syndebukken.

Aina Stenersen er dobbeltmoralsk
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

I Dagbladet skriver Aina Stenersen, leder i Oslo Frp, en skarp kritikk mot meg. Stenersen starter med å kritisere kronikken min, og deretter lager hun et spetakkel ut av at jeg ikke tok henne i hånda. Reiser man rundt i verden vil man finne ulike tradisjoner og skikker når det kommer til kroppskontakt. Noen steder hilser man på hverandre med kroppskontakt, mens andre steder uten. Ifølge Nasjonal digital læringsarena er det alminnelig i Norge å ikke ha fysisk kroppskontakt når man hilser på en man ikke kjenner. Frp's leder bør kanskje selv følge det som er allmenn skikk i landet?

Norge er et flerkulturelt land hvor alle har retten til å praktisere sin religion privat og i det offentlige rom. Jeg referer til FNs menneskerettighetskonvensjon, artikkel 18.

«Enhver har rett til tanke-, samvittighets- og religionsfrihet. Denne rett omfatter frihet til [ ...] å gi uttrykk for sin religion eller tro gjennom undervisning, utøvelse, tilbedelse og ritualer.»

Å gi uttrykk for min religion er nettopp det jeg gjorde, og dette skal være akseptert i Norge. Stenersens påstand om at det er kvinneundertrykkelse er bare basert på hennes egne følelser, samt lite forståelse og toleranse for andres verdier og normer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer