Aksel (34) klinte til med Garp (2)

Her kliner Aksel Hennie til med et ulovlig hundemonster.

SUSSEBASS: Den enorme hunden av typen Dogo Argentino veier 65 kilo, har kamphundblod i kroppen og er ulovlig i Norge. Aksel Hennie har full tillit til sin motspiller og har utviklet et nært forhold til hunden. Foto: Lars Eivind Bones
SUSSEBASS: Den enorme hunden av typen Dogo Argentino veier 65 kilo, har kamphundblod i kroppen og er ulovlig i Norge. Aksel Hennie har full tillit til sin motspiller og har utviklet et nært forhold til hunden. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| NITTEDAL (Dagbladet): Legg merke til tunga som vasker ansiktet til Norges største filmstjerne. Toåringen «Garp» ser kanskje ikke så skummel ut der han kjærtegner Aksel Hennie. Men det er bare på dette bildet. Den enorme hunden av typen Dogo Argentino veier nemlig 65 kilo, har kamphundblod i kroppen og er ulovlig i Norge.

Likevel fikk produsenten av filmatiseringen av Jo Nesbøs bok «Hodejegerne» spesialtillatelse til å bruke hundemonsteret — mot at veterinær, hundetrener og ambulansepersonell er til stede til enhver tid.

Liker hunderDa Dagbladet var til stede under innspillingen av en scene i Nittedal i går, var ikke Aksel Hennie akkurat lei seg for det. Da vi skulle ta bilde av Hennie sammen med den danske stjerneskuespilleren Nikolaj Coster-Waldau, hoppet «Garp» opp og slikket Hennie på eget initiativ.

- Jeg liker hunder, og denne har et veldig godt lynne. Jeg tror på at så lenge man tar på alvor at det er dyr man jobber med, så går det fint, sier Hennie til Dagbladet. Badet naken I «Hodejegerne» spiller Hennie sjarmerende Roger, en mann som tilsynelatende har alt. Han er landets beste hodejeger og gift med den vakre vestkantjenta Diana. Problemet er bare at han må stjele kunst for å ha råd til sin altfor dyre livsstil, og det er slik han kommer i trøbbel med Clas Greve, som spilles av Coster Waldau.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer