Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Den tredje «Cloverfield»-thrilleren

Aksel Hennie er med i ny Netflix scifi-skrekkthriller

Se «The Cloverfield Paradox»-traileren her.

TRAILER: Under Super Bowl slapp Netflix The Cloverfield Paradox. Filmen er en oppfølger til Cloverfield og 10 Cloverfield Lane. Den nye filmen finner sted ti år etter originalen, og følger en gruppe forskere på en øde romstasjon hvor et eksperiment går galt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Under pausen i Super Bowl-finalen i Minneapolis i USA i natt ble den nye traileren til den tredje «Cloverfield»-film vist. Den er snart klar på Netflix, melder Variety.

Alsel Hennie på stjernelag

På rollelisten finner vi Aksel Hennie i rollen som Volkov. Øvrige skuespillere er Daniel Brühl, Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw, Chris O'Dowd, John Ortiz, David Oyelowo og Zhang Ziyi.

NETFLIX: Skuespiller Aksel Hennie spiller astronaut i ny Netflix-thriller. Foto: Jacques Hvistendahl
NETFLIX: Skuespiller Aksel Hennie spiller astronaut i ny Netflix-thriller. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer

«The Cloverfield Paradox» er en amerikansk science fiction-skrekkfilm.

Den er regissert av Julius Onah, skrevet av Oren Uziel og Doug Jung, og produsert av J. J. Abrams Bad Robot Productions. Denne gangen fortsetter tv-filmen ti år etter originalen der startet.

Kjemper i verdensrommet

Ifølge Netflix forteller filmen historien om en gruppe internasjonale astronauter på en romstasjon arbeider for å løse en massiv energikrise på jorden.

Men det skjer noe uventet med teknologien om bord på stasjonen, og astronautene blir isolert og må kjempe for å overleve.

Forskerne skal forsøke å redde jordkloden, som opplever akutt energikrise.

Netflix-serien handler om en partikkelakselerator som vil gi ubegrenset forsyning av energi til jorden. Men den åpner for andre dimensjoner og er livsfarlig.

Spilt astronaut før

Det er ikke først gang Aksel Hennie spiller astronaut. I 2014 vle det kjent at han fikk en rolle som astronaut i Ridley Scotts «The Martian», som har Matt Damon i hovedrollen.

Damon spiller en astronaut som strander på Mars etter en mislykket NASA-ekspedisjon.

Hennie spiller en del av teamet som skal redde ham.

- For meg er det iallfall vanskelig å tenke seg hvordan jeg kan toppe å være med i en science fiction-film av Ridley Scott.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!