Den tredje «Cloverfield»-thrilleren

Aksel Hennie er med i ny Netflix scifi-skrekkthriller

Se «The Cloverfield Paradox»-traileren her.

TRAILER: Under Super Bowl slapp Netflix The Cloverfield Paradox. Filmen er en oppfølger til Cloverfield og 10 Cloverfield Lane. Den nye filmen finner sted ti år etter originalen, og følger en gruppe forskere på en øde romstasjon hvor et eksperiment går galt. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under pausen i Super Bowl-finalen i Minneapolis i USA i natt ble den nye traileren til den tredje «Cloverfield»-film vist. Den er snart klar på Netflix, melder Variety.

Alsel Hennie på stjernelag

På rollelisten finner vi Aksel Hennie i rollen som Volkov. Øvrige skuespillere er Daniel Brühl, Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw, Chris O'Dowd, John Ortiz, David Oyelowo og Zhang Ziyi.

«The Cloverfield Paradox» er en amerikansk science fiction-skrekkfilm.

Den er regissert av Julius Onah, skrevet av Oren Uziel og Doug Jung, og produsert av J. J. Abrams Bad Robot Productions. Denne gangen fortsetter tv-filmen ti år etter originalen der startet.

Kjemper i verdensrommet

Ifølge Netflix forteller filmen historien om en gruppe internasjonale astronauter på en romstasjon arbeider for å løse en massiv energikrise på jorden.

Men det skjer noe uventet med teknologien om bord på stasjonen, og astronautene blir isolert og må kjempe for å overleve.

Forskerne skal forsøke å redde jordkloden, som opplever akutt energikrise.

Netflix-serien handler om en partikkelakselerator som vil gi ubegrenset forsyning av energi til jorden. Men den åpner for andre dimensjoner og er livsfarlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer