Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Aksel Hennie gjorde stuntet selv...

- Jeg vil ikke si noe om hvor vondt det gjorde.

TOK EN «HERCULES»: Aksel Hennie la fredag ut dette bildet av armen sin på egen Twitter-konto med teksten «Dag 20 - HERCULES. Gjør vi våre egne stunt, eller? HELL YEAH!!». Foto: Aksel Hennie/Twitter
TOK EN «HERCULES»: Aksel Hennie la fredag ut dette bildet av armen sin på egen Twitter-konto med teksten «Dag 20 - HERCULES. Gjør vi våre egne stunt, eller? HELL YEAH!!». Foto: Aksel Hennie/Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Aksel Hennie spiller for tiden inn sin første Hollywood-film «Hercules» i Budapest.

De siste dagene har skuespilleren lagt ut flere bilder fra innspillingen på sin Twitter-konto, og senest i dag la skuespilleren ut et nytt bilde av sin kraftig forslåtte arm, med teksten:

«Dag 20 — HERCULES. Gjør vi våre egne stunt, eller? HELL YEAH!!» publiserte Aksel Hennie på Twitter.  

Ikke første gang Da Dagbladet ringte for å bekrefte om bildet var av hans egen arm, var skuespilleren lattermild og ved godt humør.

- Hehe, det er min arm, ja. Jeg vil ikke si noe om hvor vondt det gjorde, sier Aksel Hennie til Dagbladet.

Det er heller ikke første gang skuespilleren har skadet seg under innspilling. Også under produksjonen av «Pioner», hvor Hennie hadde hovedrollen, ble han involvert i en bilulykke.

Premieren Aksel Hennie, gjorde stor suksess internasjonalt i rollen som Roger Brown i filmatiseringen av Nesbø-thrilleren «Hodejegerne», og ble tidligere i år ferdig med innspillingen av den engelskspråklige storfilmen «The Last Knight», der han spiller mot Morgan Freeman og Clive Owen.

«Hercules» blir regissert av regissør Brett Ratner, som er kjent for filmene «Rush Hour» og «X-Men: The Last Stand», og skal etter planen ha premiere i USA i den 25. juli 2014.

AKTUELL: Aksel Hennie er for tiden i Budapest og spiller inn filmen «Hercules». Han legger hyppig ut oppdateringer om innspillingen på fin Twitter-konto. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
AKTUELL: Aksel Hennie er for tiden i Budapest og spiller inn filmen «Hercules». Han legger hyppig ut oppdateringer om innspillingen på fin Twitter-konto. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!