Aksel Hennie lamslått av norsk 11-åring

Lila (11) vekker oppsikt med sangdebut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Jeg synes alt som har skjedd er litt rart, men kjempegøy. At folk som ikke har sett meg før, får se hva jeg gjør er veldig morsomt. Jeg får vist hva en liten 11-åring fra kubyen Lyngdal kan få til, sier Lila Elveseter Abrahamsen til Dagbladet.

Hun er bare 11 år, men i løpet av de siste dagene har den talentfulle jenta fra det blide Sørlandet tatt Norge med storm.

- Helt sjukt Nylig var hun i studio for første gang for å spille inn en coverversjon av Demi Lovatos låt «Give Your Heart A Break». Videoen av det hele la 11-åringen ut på Youtube - og den har allerede gitt flere bakoversveis.

Blant annet har skuespilleren Aksel Hennie blitt svært begeistret - og tvitret:

«Shit, wow...Now THAT is talent».

Så langt har Youtube-klippet blitt sett av om lag 7000. Elveseter selv synes det er veldig gøy at flere har lagt merke til videoen.

- Det er kjempekult! Ikke bare at han liker det, at han gjorde det er jo helt sjukt, men også at mange andre deler det videre er veldig gøy.

Møter plateselskap Det var i Lydbølgen Studio i Kristiansand magien skjedde. Øystein Aamodt, som startet opp studioet, ble også overrasket over 11-åringens stemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer