Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Aksel Hennie lamslått av norsk 11-åring

Lila (11) vekker oppsikt med sangdebut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Jeg synes alt som har skjedd er litt rart, men kjempegøy. At folk som ikke har sett meg før, får se hva jeg gjør er veldig morsomt. Jeg får vist hva en liten 11-åring fra kubyen Lyngdal kan få til, sier Lila Elveseter Abrahamsen til Dagbladet.

Hun er bare 11 år, men i løpet av de siste dagene har den talentfulle jenta fra det blide Sørlandet tatt Norge med storm.

- Helt sjukt Nylig var hun i studio for første gang for å spille inn en coverversjon av Demi Lovatos låt «Give Your Heart A Break». Videoen av det hele la 11-åringen ut på Youtube - og den har allerede gitt flere bakoversveis.

Blant annet har skuespilleren Aksel Hennie blitt svært begeistret - og tvitret:

«Shit, wow...Now THAT is talent».

I STUDIO: Her er Lila i studio for første gang. Foto: Magritt Elveseter
I STUDIO: Her er Lila i studio for første gang. Foto: Magritt Elveseter Vis mer

Så langt har Youtube-klippet blitt sett av om lag 7000. Elveseter selv synes det er veldig gøy at flere har lagt merke til videoen.

- Det er kjempekult! Ikke bare at han liker det, at han gjorde det er jo helt sjukt, men også at mange andre deler det videre er veldig gøy.

Møter plateselskap Det var i Lydbølgen Studio i Kristiansand magien skjedde. Øystein Aamodt, som startet opp studioet, ble også overrasket over 11-åringens stemme.

- Jeg tenkte at her har vi virkelig noe å jobbe videre med, og at dette er verdt å satse videre på. Vi har snakka om å gjøre noe mer, og skal i møte med flere plateselskap til uka. Det er helt rått, sier Aamodt til Dagbladet.

Nå er det ingen tvil om at Elveseter vil satse på musikken, til tross for sin unge alder.


- Jeg har lyst til å leve av musikken min. Jeg beundrer veldig mange artister for hva de har klart og oppnå, men har ingen spesielle forbilder, sier hun.

- Ikke barnesanger Også Magritt Elveseter, Lilas mor, synes oppmerksomheten er veldig gøy.

Men hun har alltid visst at det har vært noe spesielt med datteren.

- Hun har alltid vært glad i sang og musikk, men jeg fikk virkelig opp øynene da hun fylte 10 år og var med i UKM, og sang en Adele-låt. Jeg foreslo at hun kunne synge litt typiske barnesanger, men det falt ikke i god jord. Hun skulle vise moren at dette kunne hun, sier hun til Dagbladet og fortsetter:

- Hun ble veldig inspirert etter dette. Det blir jo resultater av hard jobbing. Jeg har alltid vært klar over at hun er svært musikalsk, og hvor modent hun fraserer og bruker stemmen.


ORIGINALEN: Demi Lovato. Foto: AFP / NTB scanpix
ORIGINALEN: Demi Lovato. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart